Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Organisatie klaar voor eerste speeldag Asics Open
dinsdag 30 dec 2008

Organisatie klaar voor eerste speeldag Asics Open
Publicatiedatum: 29 december 2008

Zaterdag drie januari is het zover. Dan begint de Asics Open 2009 met het eerste speelweekend. In vele sporthallen in het land (25 in totaal) strijden 5000 deelnemers om het kampioenschap van Nederland. De organisatie is trots om te zien dat zoveel verenigingen zich spontaan hebben aangemeld als 'speelhal'. Zonder hen is het evenement in ieder geval niet mogelijk. Voor de verenigingen is het natuurlijk fantastisch om voor eigen publiek te kunnen spelen wat voor een win-win situatie zorgt.

Alle vrijwilligers die het evenement tot een succes moeten brengen zetten deze week de puntjes op de 'i'. Maar een toernooi met deze omvang wordt natuurlijk niet in de laatste week neergezet. Het is goed te realiseren dat vanuit het hoofdkantoor en via de werkgroep Jeugdkampioenschappen wordt al maanden gewerkt alles op orde te krijgen.

Het is nu aan alle vrijwilligers in de 25 speelhallen. Zonder hun enthousiaste medewerking zou de Asics Open niet kunnen worden georganiseerd. Hulde aan al die vrijwilligers die zorgen voor de koffie, de snacks, voor het invullen van de wedstrijdformulieren en de uitslagen, voor het ontvangen van de scheidsrechters en de teams, voor het opruimen van de sporthal en ga zo maar door. Wij zijn er klaar voor! U ook?

Kijk op www.asicsopen.nl voor alle informatie.

Van der Veen Financieel Advies
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau