Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Beoordelingen regioscheidsrechters (incl. overzicht ingeleverde beoordelingen)
donderdag 13 nov. 2008

Om scheidsrechters te behouden zullen we, de verenigingen en de regio commissie Arbitrage (RCA), moeten laten merken dat we ze waarderen en koesteren dat ze fluiten.

Ondanks dat een aantal verenigingen het prima doen betreffende de aanlevering en de inhoud van de beoordelingen van de regioscheidsrechters constateren wij, het regiokantoor, de regioscheidsrechters en de Regio Commissie Arbitrage (RCA), dat het bij een groot aantal verenigingen verre van optimaal verloopt.

Vorig seizoen hadden we een scoringspercentage van 53 %, wat al veel te laag is, maar wordt zelfs nu niet bereikt. We zitten hier zelfs ver onder.

Verder constateren we dat van een aantal verenigingen teambeoordelingen binnenkomen die totaal onvolledig zijn en zelfs in een aantal gevallen de normen en waarden overschrijden. De RCA vindt voornoemde een onacceptabele gang van zaken en een aanfluiting betreffende de waardering van de scheidsrechters.

Uit bovenstaande constatering kunnen we niet anders concluderen, dat de meeste verenigingen aangeven, dat de RCA als “politieagent” moet optreden door het opleggen van boetes en aanvullende maatregelen, zoals:

het opleggen van een boete van € 10,00 per niet verwerkte beoordeling volgens artikel 1.0.6.6 van de Arbitragerichtlijn 2008+

het onvolledig ingevulde beoordelingformulier zal worden aangemerkt als niet ingeleverd met als vervolg de toepassing van artikel 1.0.6.6 van de Arbitragerichtlijn 2008+

De activiteiten van de RCA zijn gericht op het verwerven en behoud van scheidsrechters voor de verenigingen. Zo is onlangs op de website van onze regio (www.oost.nevobo.nl) op verzoek van de verenigingen de criteria promotie/ degradatie en een toelichting voor het invullen van het beoordelingsformulier voor regioscheidsrechters geplaatst. 

Daarnaast komen er nog steeds beoordelingen van scheidsrechters uit de 2e klasse en lager binnen. Sinds het vorige seizoen gebeurt hier niets meer mee. Dus niet meer opsturen/invoeren.

Let op - alle beoordelingen dienen online te worden ingevoerd door de vereniging. U heeft hiervoor een handleiding ontvangen. Dus geen beoordelingen meer opsturen naar het regiokantoor.

Rivo beoordelaars, probeer boete`s te voorkomen!!!

 

Beoordelingen die tot nu toe in zijn geleverd:

Om u een inzicht te geven van de tot nu toe ingevoerde beoordelingen treft u op de volgende pagina's een overzicht aan van de tot nu toe ingeleverde beoordelingen tot en met 11 november.  

W = aantal gespeelde wedstrijden, B = aantal ingevoerde beoordelingen, KL = de klasse, waarin men speelt en of het team deelneemt aan de beker. ( Hierbij wordt ervan uitgegaan dat het hoogst spelende regioteam aan de beker deelneemt) 

Vereniging

Team

W

B

%

KL

KL

 

Rivo Rijssen 2

RVOODS 2

7

5

71%

BND

DPB

Rivo Rijssen 3

RVOODS 3

6

6

100%

DPA

 

Rivo Rijssen 2

RVOOHS 2

7

5

71%

BNH

HPB

Rivo Rijssen 3

RVOOHS 3

5

5

100%

H1A

D1         Caroline van der Steen

D2         Dennis de Brie

D3         Liesbeth ter Steege

D4         Denise Strokap

D5         Helen Poppe

D6         Alexandra de Velde

H1         Henk Goor

H2         Robbin Bargpeter

H3         Wouter Kuipers

H4         Ruben Vreeling

H5         Chiel Zwiers

Bandwerk internet- en reclamebureau
Van der Veen Financieel Advies

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau