Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

D3 wint, lacht, Mact en verwondert, 25-09-08
zaterdag 27 sep 2008

 

Ja hoor, afgelopen donderdag was het zover, de eerste competitiewedstrijd van het seizoen! Niet geheel tevreden over dag en vooral tijd (21.00!!) togen wij toch vol goede moed richting het altijd mooie Enschedeee. Erna en Flesje konden ons vandaag helaas niet vergezellen, maar gelukkig werden wij verblijd door de aanwezigheid van Myriam Wolters. En Myriam had er zin in zo bleek later…

 

De eerste set begonnen we fel en vooral gigantisch enthousiast! Heerlijk! Rambo en de zijnen, nou de haren, waren niet opgewassen tegen het Rivo dames 3 geweld en zo wonnen we geheeld verdiend deze 1e set (16-25)

 

Op naar de 2e set. Mirjam Vermaas knalde er lustig op los en onze verdediging zat prima in elkaar. Door dit goede spel en zeker door het enthousiasme zowel in als naast het veld wisten de dames van Twente05 geen poot aan de grond te krijgen.  (25-16)

 

In de 3e set 2 wissels bij ons en we waren van plan vrolijk voort te gaan. Helaas deed Twente05 wat terug en kakten wij een beetje in waardoor ze zowaar deze set naar zich toe wisten te trekken. Balen!! Dit was niet verdiend en we besloten er in de laatste set dan ook nog eens flink voor te gaan.

Nou nou nou wat een heerlijk setje!! De sfeer was uitmuntend en het spel waar mogelijk nog beter!! Fantastisch! Mirjam en Miep speelden lekkere stijgjes op de achterover, Myriam Wolters stopte twee vingers in haar neus en ramde er lekker op los aan de buitenkant en Smitje, ja onze enige echt Smitje verbeterde het record aantal-keren-opslaan-in -1-servicebeurt met ik denk zo ongeveer 13 opslagen! Bij twente05 grote frustratie en vooral erg slecht spel. Een makkie voor ons dus.. met 25-11 ging ook deze laatste set en daarmee de winst in onze eerste wedstrijd naar ons!! Jeuhhhh en we degraderen niet!! Lalalalalaaaaaaaa!!!

 

Na de wedstrijd gauw wat drinken, douchen en toen………. Op naar de MAC!! We hadden zin in worteltjes!!! Met 2 auto’s door de mac drive waarbij Mirjam een preek van het groentje achter de kassa kreeg omdat haar toeter bleef vastzitten toen de auto voor haar aan het bestellen was!! Foeiii Mirjam!! Omdat de bakplaat eigenlijk al uit was en de patat nog geschild moest worden hadden we genoeg tijd over om Mirjams auto te wassen met de flesjes, om maar te blijven zeuren om de worteltjes en de veel te jonge, groene meneer duidelijk te maken dat Anne ketchupsaus bij de kipnuggets wilde! Huh???? Ketchupsaus????????

Eindelijk maar toch kregen we wat we verdiend hadden! SMULLEN!!!! Dit werd in een recordtempo naar binnen gewerkt en toen konden we bewapend met Mieps groene zwaard, de donkere weg vervolgen richting Rijssen. Om 00.45 waren we uitgeput thuis en konden we terugkijken op een geweldige, sfeervolle avond waarbij we ons verwonderd hebben dat onze eerste wedstrijd in de promotieklasse zo makkelijk verdiend gewonnen werd!! We want more!!! A.s. zaterdag spelen wij om 14.00 thuis tegen Apollo Borne, Alle maluka’s en maluku’s zijn van harte welkom!!

 

Myriam Wolters onze grote dank voor jouw aanwezigheid!!! Je blijft welkom!!

Bandwerk internet- en reclamebureau
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau