Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Rivo dames en heren spelen op centrecourt
zondag 10 aug 2008

dé Weekkrant ,   28 juli 2008

RIJSSEN - "Komkommertijd op sportief gebied zo rond de zomervakantie in sporthal De Reggehal in Rijssen, maar voor Rivo de enige tijd in het jaar zo vlak voor het nieuwe seizoen om alles is goed onder handen te nemen", zegt Wilco Pinkert , één van de beheerders van de Rijssense sportaccommodaties`s die op dat moment druk bezig zijn met het vernieuwen van de olielaag op de houten vloer in de Reggehal. Sommige stukken zijn kaal gespeeld, vooral op de volleybalvelden is goed te zien dat er veel is gelopen. "Leuk is dat we op dit moment sinds lange tijd weer bezig zijn met iets nieuws."
Rivo dames 1 en heren 1, beide uitkomend in de landelijke tweede divisie, spelen komend seizoen op centrecourt en daarom gaan we naast de veldlijnen die we in andere kleuren gaan brengen, (de centrecourt lijnen worden wit), ook proberen het centrecourtveld een andere tint te geven zodat het goed zichtbaar is."

aanvulling:
In de Reggehal wordt bijna elke zaterdag al vanaf `s morgens 10.00uur op de drie naast elkaar liggende velden door veel jeugd gevolleybald, en `s middags zijn de meeste senioren aan de beurt.
Nieuw is ook komend seizoen dat daarna de hoofdteams (D1/H1) om 16.30uur spelen, “We konden alle teams anders niet meer op één zaterdag plannen, en een leuke bijkomstigheid is dat voetbalsupporters komend van de Koerbeld om 16.30 uur ook nog even bij ons zich kunnen opwarmen” zegt Jan van den Noort die bij Rivo wedstrijdzaken voor zijn rekening neemt.   
Al met al weer een heerlijk seizoen om naar uit te zien, waar naast alle volleybalteams ook een trimgroep zijn intrede heeft gedaan bij Rivo.
Voor alle info kun je terecht op de website: www.rivorijssen.nl

 

Fysiotherapie Koninginneweg
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau