Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

april 09
woensdag 25 jun 2008

april 09

 Active Image
  

 4-9 april

 EK jeugd in Ahoy

In de geschiedenis voor het EK -19 is het voor het eerst dat er door zowel de jongens als meisjes tegelijkertijd op één locatie gespeeld wordt. De twaalf jongens- en meidenteams gaan in Nederland strijden om de titels. Iedereen kan hier de topvolleyballers van de toekomst in actie zien.

Naast het topsportprogramma wordt er een speciale hal ingericht voor een breedtesportprogramma. UVX en Bossaball (combinatie van volleybal, voetbal en acrobatiek op luchtkussens) zijn hier natuurlijk aanwezig. Maar er komen ook andere activiteiten, clinics en stands.

 za 11 apr

FINALE NOJK (Nederlands Open Jeugd Kampioenschap) A-B-C-CMV6

 15 april
Trainersvergadering: 19.00 – 20.00 uur jeugd, 20.00 – 21.00 uur senioren in de kantine Reggehal. Alléén voor genodigden!!!!
 20 april
 Bekendmaking nieuwe teams
 21 april
Trainingen in oude samenstelling, behalve dames 1 (start Jan van Uitert) en evt. ook heren 1. Zij trainen in nieuwe samenstelling.
 23 april
BALLEN EN BALLENTASSEN INLEVEREN  VOOR ALLE TEAMS in de garderobe van sporthal de Stroekeld tussen 19.00 – 21.00 uur bij Dick en Hans Reterink. De ballen worden meteen gecontroleerd, evt. boetes worden uitgeschreven.!!!!! Na de meivakantie krijgen alle teams de ballen weer terug!
 za 25 apr
opvullingswedstrijden
 za 25 apr                 regiokampioenschappen A, B en C jeugd
 27 april – 7 meiMeivakantie: Geen trainingen, uitzonderingen selectieteams! Vanaf 28 april trainen in nieuwe samenstelling, dit geldt dus alleen voor selectieteams i.v.m meivakantie!!!!!
Fysiotherapie Koninginneweg
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau