Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Regiotraining 08-09
vrijdag 11 apr 2008

REGIOTRAININGEN 2008-2009

Misschien is het de eerste keer voor de vereniging dat er talenten opgegeven gaan worden. Het doel van de regiotrainingen is om het talent dat uitsteekt boven zijn/haar teamleden, een extra uitdaging te geven binnen een groep leeftijdsgenoten. De regiotrainingen zijn dan ook prestatiegericht. Daarbij wordt getracht om mid-dels de regiotrainingen het talent meer en sneller vooruitgang te laten maken.
De deelname wordt op dit moment deels gefinancierd door de verenigingen in Regio Oost en er wordt een eigen bijdrage gevraagd van het geselecteerde talent. Dit bedrag wordt jaarlijks aangepast. Het afgelopen seizoen bedroeg deze eigen bijdrage € 35,00.

De regiotraining puntenplan:
-er zijn 3 centraal gelegen trainingslocaties
-trainingsgroepen bestaan uit 16 tot 22 talenten;
-er zijn 2 trainers per trainingsgroep;
-technisch plan NVS dient als uitgangspunt voor de regiotrainingen;
-de trainingen vinden plaats op zondagen;
-er wordt gestreefd naar 20 trainingen met een trainingsduur van 2,5 uur per training;
-het seizoen loopt van oktober 2008 tot mei 2009;
-geselecteerde talenten ontvangen een trainingsshirt van de regio.
 
Opgave:
In week 16 krijgt de verenigingen het opgavenformulieren opgestuurd.
Wij willen de vereniging verzoeken om de talenten op te geven, waarin ook om een aantal aanvullende gege-ven wordt gevraagd.
Dit formulier kun je retourneren voor 30 mei 2008 naar het regiokantoor in Goor.
Na opgave krijgt ieder opgegeven talent persoonlijk, bij aanvang van het seizoen een uitnodiging voor de 1e selectietraining. De verenigingen krijgen een overzicht welke talenten uiteindelijk geselecteerd zijn.

Inschrijfgeld:
Verenigingen betalen eenmalig € 10,00 inschrijfgeld per aangemeld talent. Deze gelden worden verrekend via de gezamenlijke verenigingsnota die vanuit het hoofdkantoor wordt geïncasseerd. Met het inschrijfgeld kun-nen de noodzakelijke kosten als ondersteuning regiokantoor, verzendkosten e.d. in de hand gehouden wor-den.

Trainingsschema:
Het trainingsschema, locaties van de selectietrainingen en tijden zullen naar de verenigingen toegestuurd worden en kan via de website www.oost.nevobo.nl  opgevraagd worden.

NVS:
Verenigingen of ouders waarvan talenten opgegeven zijn voor de Nationale Volleybal School ontvangen niet opnieuw een uitnodiging voor de regiotraining wanneer een talent hiervoor niet geselecteerd is. De afvallers van de NVS komen wel in aanmerking voor deelname aan de regiotrainingen maar dienen door de vereniging aangemeld te worden.

Van der Veen Financieel Advies
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau