Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

JA1: Kampioen Topklasse 2007/2008, 29-03-2008
zondag 30 mrt 2008

Rivo Rijssen JA1 - Set-up'65 JA1       29-03-2008

Na 13 dagen geen wedstrijd te hebben gespeeld was het dan zover... De voor ons lang naar uit gekeken kampioenswedstrijd tegen Set-up'65 uit Ootmarsum.Om 11 uur was het moment daar, waar iedereen in de kantine aanwezig moest zijn, voor een speech van Mr. Jan Hans Nieuwland. De opdracht was lekker volleyballen, eigen spelletje spelen en de tegenstander absoluut niet onderschatten. Met deze wijze woorden liepen we een kwartier later richting ''Dé ArenA'', ( veld 1 Reggehal), de plek waar het allemaal moest gebeuren.Na wat geklooi met de bal voor de wedstrijd, en het aanmoedigen van MB2, konden we beginnen met warmlopen en andere gebruikelijke rituelen voor de wedstrijd.Er werd nog een groot bord klaargezet met de tekst: WORDEN WE VANDAAG AL KAMPIOEN OF GAAN WE ER NOG EEN WEDSTRIJD OVER DOEN..Dit was natuurlijk mooi om te zien. Set: 1Met hoge spanningen, en bijna de broek nat van de zenuwen stonden we dan in het veld voor de 1e set.Het begin verliep wat  stroefjes, dit kwam mede door alle spanningen.Tot aan de 15 punten ging het gelijk op. Hierna liepen we echter goed uit, mede doordat we goed met ons koppie stonden te spelen.Set-up kon dit niet meer bijbenen, dus wonnen we uiteindelijk de set.Setstand: 25-16 Set: 2Mr. Nieuwland was erg tevreden over ons spelletje, dit gaf ons natuurlijk weer moed voor de 2e set.Na een ijzersterk begin, en goeie serve-serie van Ruben, keken de bezoekers al snel tegen een 15-3 achterstand aan. Dit kon natuurlijk niet meer fout gaan, dachten we..Dit bleek echter anders. De tegenstanders kwamen steeds dichterbij, en Rivo maakte steeds meer eigen foutjes. Maar na het wel bekende JA1 dipje, pakten we de draad weer goed op en wonnen toch uiteindelijk de set.Setstand: 25-17 Set: 3Het kampioenschap kwam nu wel heel dichtbij. En de zenuwen begonnen weer hoog op te lopen. Gelukkig waren dit gezonde zenuwen en begonnen de set, net als de vorige weer goed.De jongens lieten in deze set een goede pot volleybal zien, en Set-up werd helemaal weg gespeeld. Na een paar goede combinaties kwam het dus allemaal heeeeeel dichtbij.Het publiek begon te joelen, 3, 3, 3.DIt was natuurlijk geweldig en maakten we de punt.En weer hoorde je de rivo-aanhang schreeuwen, 2, 2, 2.Het was dan bijna zover. Deze punt werd ook weer mooi afgemaakt.De hele tribune begon weer heel hard te schreeuwen, maar nu 1, 1, 1.Dus... opperste concentratie, het was doodstil. Daar kwam het dan.Lorentz aan serve, raakte de bal, iedereen keek hem na. De bal raakte de armen van de libero aan de andere kant, en toen........................................ KETS zei de bal. en het kampioenschap was definitief.Iedereen was blij, overal was gejuich, en opluchting... heerste.Setstand: 25-11!!!Maar toen werd het bord aan de achterkant van het veld weggehaald en een nieuw bord kwam tevoorschijn waar op stond: RIVO JA1 KAMPIOEN TOPKLASSE 2007/2008!!   geweldig.. Set: 4Nu was het kampioenschap binnen, maar de 4e set moest nog gespeeld worden. Dit moest natuurlijk een vermakelijk setje voor het publiek worden. Met mooie ballen van Rivo. Dit werd het echter niet, ja misschien wel voor het neutrale publiek, maar niet voor de Rivo fans. De hele set ging het gelijk op. Maar uiteindelijk trok Rivo aan het langste eind.Setstand: 27-25. Na een toespraak van voorzitter Harry van Brussel konden we als 1e team van Rivo de cadeau's en felicitaties in ontvangs nemen.Na dit alles, gingen we met z'n allen de kantine in om te feesten en het kampioenschap te vieren. Dit was geweldig.'s Avonds werd het feest doorgezet bij huize Ter Maat, en ten slotte in Lucky. Voor ons was dit een geslaagde dag, eindelijk kampioen.Wij als team willen het publiek van harte bedanken voor de aanmoediging tijdens de wedstrijd. Fijn dat jullie er waren. Proficiat. En voor ons geldt: KAMPIOENEN OLE OLE...!!!!!!