Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

MB3: Richting koploper, 08-03-08
zondag 9 mrt 2008

Devoc MB2 0 - 4 Rivo Rijssen MB3
Vandaag stond een belangrijke wedstrijd op de planning. Devoc staat namelijk 1e, maar is samen met ons gedegradeerd. In het vorige seizoen hebben we 3-2 van hun gewonnen, dus het moest kunnen volgens ons.

Om 8 uur moesten we al vertrekken richting Delden. Om vervolgens om 9 uur de wedstrijd te gaan spelen. Toen we bij de sporthal kwamen stond Willem (JA1) al op ons te wachten om ons te coachen samen met Leon (JA1).

De eerste set begon direct goed. We kregen een voorsprong en die voorsprong bleef. We speelden goed en wonnen de set met 25-15.

De tweede set begonnen we wat moeizamer. We kwamen op een achterstand. Na een time-out kwamen we weer terug. Het werd nog even spannend want het stond 18-18 en Devoc speelde het spel. Toch is het ons gelukt terug te komen, we wonnen de set met 25-19.

Al 2 sets gewonnen, nu de 3e ook nog. We begonnen weer goed en kregen een voorsprong. De pase kwam goed, en zo knalden we alle ballen keihard terug! We wonnen de set dan ook met 25-13. De overwinning was in iedergeval al binnen, nu de 4e set nog.

De 4e set begonnen we met een achterstand van 3-0. Toen we de opslag terug kregen was het raak! Of het was een ace, een ketsbal of ze deden er niets mee. Uiteindelijk stond het 18-3 voor ons door alleen maar op te slaan. Toen vielen we weer iets terug, en kwam Devoc terug. Maar dat lieten we niet toe dus we knalden weer, deze set wonnen met 25-9.

Dus een 4-0 overwinning voor ons tegen de koploper! Het was een mooie wedstrijd om op terug te kijken. Leon en Willem bedankt voor het coachen!

We staan nu 6e met 4 wedstrijden en 14 punten. De nieuwe koploper heeft 6 wedstrijden gespeeld en 19 punten. Dus die kunnen we inhalen! Aanstaande zaterdag moeten we thuis om 12 uur tegen Apollo MB4, ze staan 8e. Toeschouwers zijn welkom!