Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

D3: een off day tegen ha ha ha harambee 01-03-08
zondag 2 mrt. 2008

Gisteren na veel te lang niet getraind te hebben weer vol aan de bak. Tijdens het inspelen voelden we al dat we beter wel hadden kunnen trainen de afgelopen tijd want iedereen was veel minder scherp dan normaal.

Maargoed of het nu daardoor kwam of toch door de afwezigheid van Karin en Mayo, (zij denken natuurlijk van wel.!) het doet er niet meer toe nu, we speelden gewoon bagger!

Harambee wat zeker sterker speelde dan tijdens onze eerste ontmoeting had deze dag een ijzersterk blok en we kwamen er niet doorheen! Kwamen we er wel door heen dan wist een verdediger er op soms onmogelijke manier nog wel weer een hand onder te krijgen. We werden er moedeloos van. Hoe verder we in de wedstrijd kwamen hoe meer we vochten tegen onzelf. Tja en dan doe je iets verkeerd he???!!! 

Dat we de laatste set toch nog de eer wisten te redden kwam mede door het goede spel van Leonie, Eva en Lieke. Meiden top dat jullie mee wilden doen en bedankt voor het 1 puntje...!! 

Speciale dank gaat uit naar Annelies Vis die het zo gezellig bij ons vindt dat ze ook gewoon komt om mee te doen zonder dat we dat gevraagd hebben..:) Annelies, we houden van je en we vinden het super tof dat je je zo inzet voor ons team!! Je blijft meer dan welkom en als je mee wilt trainen snappen we dat heeeeel goed hoor, je hoeft het niet eens te vragen!! xx 

Van der Veen Financieel Advies
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau