Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

D3: wint in spannende derby van Flash, 16-02-08
zondag 17 feb 2008

Vandaag de topper tegen Flash Nijverdal, die maar 1 puntje achter ons op de 3e plaats in de ranglijst staan.

We hebben er zin in, omdat we verder geen aanvulling konden krijgen spelen we vandaag met 7 vrouw deze wedstrijd.

We beginnen fel, maar flash laat zich niet zomaar de kaas van het brood eten en geeft geen strobreed mee. We moeten werkelijk knokken voor elke punt, maar we houden druk en dat resulteert in een 25-21 setwinst. We zijn blij, de eerst punt is binnen. De tweede set willen we net zo doorgaan als in de eerste set maar flash steekt daar een stokje voor. De dames uit Nijverdal worden sterker en we komen een machtig eind achter te staan. Maar dames en heren, jongens en meisjes, op dit punt gebeurt er iets wonderlijks….. Sandra, onze enige echte, boem boem Sandra, komt aan serve…..Hoe ze het voor elkaar krijgt, we weten het nog steeds niet, maar Sandra serveert de grote achterstand compleet weg!! JOEHOE!!! Door Sandra krijgen we allemaal weer een opleving en we knokken ons voorbij Flash en richting een 2e setwinst. Het wordt nog erg spannend, maar mede door fantastische aanmoedigingen uit het publiek (Bedankt heren 3) en een goed aanmoedigende Karen en Nienke aan de kant, weten we deze set met 25-23 te winnen! Vreugde in kamp Rivo!!

Vreugde, maar ook vermoeidheid. En daar maakt Flash in de 3e set gebruik van. Ook bij Flash zitten een aantal dames die goed kunnen serveren en de Nijverdallers komen deze set dan ook sterk terug. Karen komt er nog wel in voor Karin maar dit mag niet meer baten. De 3e set verliezen we met 25-17.

Omdat we geen zin hebben in een 5 setter besluiten we deze 4e set nog 1 keer alles te geven wat we in ons hebben. Inmiddels heeft een afvaardiging van zowel Holyoke (nummer 4) en Vrivo (nummer 1) een plaatsje gevonden op de tribune. En zij zien, net als het vele Rivo publiek een zeer gemotiveerd en hardwerkend Rivo in deze 4e set. Alles loopt zoals het moet lopen en ondanks het opraken van de energie weten we Flash helemaal gek te maken en kunnen we wel stellen dat we deze laatste set aan het walsen zijn geweest. We winnen lichtelijk op onze sloffen deze 4e set met 25-9.

Door deze overwinning staan we nu 2 punten achter op koploper Vrivo en hebben een klein gat weten te slagen met de nummer 3, Flash. We houden het spannend!

 

Wist u dat:

<!--[if !supportLists]-->-         <!--[endif]-->Karin ons gauw gaat verlaten?

<!--[if !supportLists]-->-         <!--[endif]-->Dit niet is omdat ze het niet leuk meer vindt, maar omdat ze zwanger is?

<!--[if !supportLists]-->-         <!--[endif]-->Wij haar hier van harte mee feliciteren!

Van der Veen Financieel Advies
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau