Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Heutink
donderdag 4 okt 2007


 Pand Heutink

  


 Heutink

Heutink
Nijverheidsstraat 45
7461 AD  Rijssen
0548 - 53 66 66
www.heutink.nl


 

Bijna 100 jaar partner in onderwijs

Heutink heeft een rijke historie, die bijna 100 jaar geleden zijn oorsprong vond. Want al in 1911 begon Reinier Willem Heutink op 20-jarige leeftijd in het opkamertje van zijn moeder in het Twentse dorp Wierden een boek- en kantoorboekhandel. Vanaf 1957 zette Bertus George Heutink de werkzaamheden binnen het familiebedrijf voort en groeide de onderneming gestaag. Inmiddels heeft zijn schoonzoon Henk Fokke het roer van hem overgenomen en speelt dochter Jessica een belangrijke rol in de bedrijfsvoering.

In de jaren '80 werd een tweede werkmaatschappij opgericht: 't Heutink Huis. Hiermee richt Heutink zich op het voortgezet onderwijs, de welzijnssector en de kinderopvang. Voor elke doelgroep wordt een speciale catalogus uitgebracht. Mede door deze uitbreiding van de activiteiten onstond de behoefte aan een informatie- en creatief afhaalcentrum in Rijssen, dat dan ook spoedig werd geopend.

De groei van Heutink leidde in 1996 tot de opening van een tweede informatie- en afhaalcentrum in Ede. Eind jaren '90 begon de integratie van ICT in het onderwijs een steeds belangrijkere rol te spelen. Vandaar dat het niet lang duurde voordat Heutink ICT een feit was. Inmiddels is Heutink uitgegroeid tot een onderneming met ca. 200 werknemers.

 


Voor verdere informatie klik hier om naar de website van Heutink te gaan.

 
 

 Deze sponsor is o.a. terug te vinden op de voorzijde van alle wedstrijdshirts:
en de trainingspakken van H1, D1.

  Sponsoring Heutink
Bandwerk internet- en reclamebureau
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau