Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Dames 1 wint nipt van Dash

Dames 1 wint nipt van Dash
woensdag 15 feb 2017

Zaterdag om 17:45 ging de wedstrijd tegen Dash in Vorden van start. We hadden nog het een en ander goed te maken van de wedstrijd die we thuis met 3-2 van deze ploeg verloren. We wisten van te voren dat het een pittige pot ging worden omdat Dash goed verdedigt en wij er dus alles aan moeten doen om de bal bij hun op de grond te krijgen.

De 1ste set startten we niet goed, we waren niet fel genoeg en maakten veel eigen fouten. Ook konden we geen voorsprong opbouwen en liep het de hele set gelijk op. Gelukkig konden we de set toch binnen halen en wonnen we hem met 25-22.

In de 2e set moesten we er echt een schepje bovenop doen, feller zijn en zorgen dat we ons eigen spelletje konden spelen. Maar al direct kwam Dash op een voorsprong omdat wij de pass niet onder controle hadden. Het lukte ons niet om bij te komen totdat Liza Mollink aan serve kwam, zij zorgde ervoor dat we weer bij kwamen. Echter konden we dit niet doorzetten en ging deze set naar Dash met 25-21.

In de 3e set kwam Dash weer op een voorsprong. Na een time-out kwamen we weer terug maar konden we dit niet doorzetten. Dash deed dit wel en zorgde ervoor dat de 3e set naar hun ging met een stand van 25-18.

Het stond nu 2-1 voor Dash en natuurlijk gingen we voor een 5e set. Die kwam er ook! Het was een spannende set waarin het gelijk op liep. Er kwam meer beleving in ons spel en zo zorgden we ervoor dat deze set naar ons ging met 25-23.

In de 5e set was het zaak dat we dit door konden zetten en met de winst naar huis gingen. We serveerden goed en hadden het spelletje in eigen handen. We lieten ons niet inhalen door de tegenstander en dit zorgde ervoor dat we de set binnen haalden met 15-9. Gelukkig zijn we uiteindelijk met 3-2 winst naar huis gegaan.

De eerst volgende wedstrijd spelen we zaterdag 4 maart om 16:30 uur tegen V.C.V. We hopen uw aanmoediging dan allemaal te zien in de Reggehal in Rijssen!

Bandwerk internet- en reclamebureau
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau