Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Corona maatregelen vanaf 14-12-2020

Corona maatregelen vanaf 14-12-2020
maandag 14 dec 2020

Beste leden,

Vanavond heeft premier Rutte in de televisietoespraak een totale lockdown aangekondigd. Dat betekent dat, door de Corona-maatregelen, vanaf 15 december geen binnensport meer is toegestaan.

Nu was het voor de leden van 18 jaar en ouder al langer, maar beperkt mogelijk om te mogen trainen, waardoor binnen onze vereniging voor de leden van 18 jaar en ouder geen trainingen meer werden gegeven. Vanaf 15 december is dit ook voor de jeugd niet meer mogelijk.

We hopen natuurlijk dat de cijfers snel zullen dalen en dat het vanaf medio januari het weer mogelijk is de trainingen op te starten. Op welke manier dit zal gebeuren is onduidelijk en zal afhankelijk zijn van de verruiming van de maatregelen.

Ondanks dat het er nog niet naar uitziet dat de competitie in 2021 hervat kan worden is NeVoBo wel bezig met het uitwerken van scenario’s om de competitie in de eerste helft van 2021 inhoud te kunnen geven. Achter de schermen gebeurt er dus nog van alles, wanneer de situatie het toelaat de competities weer opgestart kunnen worden.

We hopen elkaar in het nieuwe jaar snel weer te treffen.

Pas goed op elkaar en blijf gezond!

Bestuur Rivo Rijssen

Bandwerk internet- en reclamebureau
Brodshoes

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau