Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Trainerswissel Rivo Rijssen Dames 1

Trainerswissel Rivo Rijssen Dames 1
maandag 28 dec 2020

Ondanks dat de competitie al een hele tijd stil ligt en het nog maar de vraag is of we dit seizoen weer aan spelen toe komen, is het al wel weer tijd om voor uit te kijken.
In overleg met de spelersgroep en TC is besloten om afscheid te nemen van Menno Brouwer als hoofdtrainer/coach van Rivo dames 1. Gezien de huidige situatie heeft Menno aangegeven zijn taken per direct neer te leggen en dit besluit is door Rivo geaccepteerd. Mocht er dit seizoen toch nog weer gevolleybald worden dan zullen de taken van Menno intern opgepakt worden.
Ook via deze weg wil Rivo Rijssen haar dankbaarheid uiten aan Menno voor de prestaties en de band die met de dames is opgebouwd. De stap naar de topdivisie met dit jonge team had zonder zijn ambitie niet kunnen plaatsvinden.
Tegelijkertijd zijn we verheugd om ook te kunnen melden dat we na een aantal goed gesprekken de nieuwe hoofdtrainer van het Rivo vlaggenschip bekend kunnen maken. Rivo heeft in Patrick te Vaarwerk de nieuwe trainer binnen vanaf start seizoen 2021-2022. Patrick is momenteel trainer bij Tornado Geesteren dames 1 en heeft met deze ploeg ook aantal wedstrijd tegen Rivo gespeeld.
Samen gaan we de uitdaging aan om alle jonge speelsters individueel verder te ontwikkelen en ook als team te groeien.
We kijken uit naar deze nieuwe samenwerking!

TC Rivo Rijssen

Bandwerk internet- en reclamebureau
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau