Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Dames 1 neemt revanche en begint nieuwe jaar goed

Dames 1 neemt revanche en begint nieuwe jaar goed
maandag 16 jan. 2017

2017 is voor de dames van Rivo goed begonnen. Middels een 3-1 zege werd het jaar niet alleen goed begonnen, er werd ook nog eens revanche genomen op de heenwedstrijd. Waar in Mariaparochie met 4-0 verloren werd, was Rivo dit keer aan de goede kant van de score!

Al in de voorbespreking was duidelijk dat we absoluut niet van plan waren om nog eens van de Krekkers te verliezen. Iedereen was fit en gebrand om een goede partij te spelen.
Dit bleek ook wel toen we in de 1e set het veld op stapten, door een goede servedruk konden we lekker ons eigen spel spelen. We waren fel aan het net en alle aanvallers scoorden er lekker op los. Heel even dreigde er een zelfde scenario als in de 1e set in Mariaparochie, maar Jeffrey trok op tijd aan de rem en na de time-out op 23-19 konden we doorstomen naar 25-20.
De eerste set was binnen, met het devies lekker zo doorspelen gingen we voor de 2e set het veld op. Het leek echter wel of deze set het overal net even iets minder lekker liep, we scoorden minder directe punten en lieten de Krekkers meer hun eigen spel spelen. Met dezelfde cijfers als in de 1e set ging de 2e set naar de tegenstander. Het evenwicht was terug in de wedstrijd en het voor ons was het vooral zaak om de servedruk weer op te pakken en de opdrachten uit te voeren.
Zo gezegd zo gedaan, de 3e set werd een prooi voor onze aanvallers. Vanwege de goede serve maakten we de gehele set de dienst uit. De aanvallers konden uit alle hoeken de ballen er in slaan en met 25-13 ging de set dik naar ons!
In de 4e werd er wat rommelig gestart, door ons met de scheidsrechter te bemoeien en wat persoonlijke fouten. Gelukkig wisten we dit om te zetten naar felheid richting de tegenstander. Ook deze set bleek de serve weer een groot wapen, wederom Liza Mollink was belangrijk met haar serve en aan het einde van de set serveerde Lieke ons met meerdere ketsers naar het setpoint. Dit werd een simpel cadeautje van de Krekkers waarmee de set met 25-18 naar ons ging.

Een lekkere 3-1 overwinning om het jaar mee te beginnen, mooi om te zien hoeveel publiek er op de tribune zat en dat ze weer hebben laten zien belangrijk voor ons te zijn!
Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma, Oranje-Nassau komt uit Groningen op bezoek. Ook tegen dit team hebben we nog het een en ander goed te maken dus het belooft weer een spannende pot te worden!