Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen

Johan schrijft......
maandag 17 okt 2016

Zaterdag 15-10-2016 Moesten alle teams aantreden thuis in Rijssen, Alleen Mc3 moest uit tegen Wevo!
C3 moest smiddags spelen en wou graag de 5 punten meenemen naar rijssen en dat is gelukt. het was wat wisselvallig maar nog steeds wonnen we de sets dik!
Mc1 moest vs Havoc c1. We waren niet compleet door blessures en zieken we moesten daardoor terug vallen op 1 van de jonkies van B1 en 2 mini`s van de C3. We begonnen erg goed en speelden de eerste 2 sets erg goed. Zelfs kon ee...n meisje van 10 jaar haar debuut maken in de C hoofdklasse! De laatste 2 sets was de concentratie ver te zoeken maar gelukkig bleven we beide sets aan de goede kans van de score en wonnen we met 4-0!
D6 moest daarna spelen tegen een team dat 13 punten uit 3 potjes had en dus bovenaan stond. Het niveau wat we deze wedstrijd haalden als team was geweldig. we hadden de hele week ook geweldig getraind en dat was goed terug te zien in de wedstrijd. De verdediging stond als een huis en we scoorden elke kans die we kregen in de aanval. Lutheria werkte hard en ging voor elke bal en daardoor kwamen er veel hele lange ralley`s. We zijn deze wedstrijd niet in de problemen geweest en wonnen met 4-0. We staan na 3 potjes gedeeld bovenaan met Harambee en over 2 weken mogen we aantreden in Enschede vs dit team. Dit zijn studenten dus het kan nog wel eens lawaaiig daar worden. Laatste pot van de dag was D3 vs Flevoll D2 uit Fleringen. We begonnen zoals de laatste weken heel erg sterk aan de wedstrijd en pakte gelijk een voorsprong en hielden dit vol tot en met de 25-20!! De 2e set eigenlijk zelfde verhaal gelijk een voorsprong en die gaven we niet meer weg en daardoor kwam er 2-0 op de borden. Flevoll deed wat omzettingen en kreeg steeds meer grip op het spel.. de middens van Flevoll hakten de ballen hard naar beneden en we kregen het zelf steeds moeilijker om te scoren. gelukkig hielden we ons hoofd koel en wonnen de 3e set nog net met 25-23. De 4e set liepen we vanaf het begin tegen de feiten aan. Onze jongste speelster viel ook nog goed in en scoorde veel punten. We bleven alleen net aan de verkeerde van de scoren met 25-22. Dit was ook een terechte uitslag!! Flevoll bleef hard knokken en pakte daardoor verdiend die 4e set! Na 1 jaar en 2 maanden verliest d3 een set in de competitie. ik denk dat dit een hele prestatie is geweest en we gaan weer hard werken om over 2 weken te gaan knallen tegen Volley68 uit Losser!!
Volgend weekend weinig wedstrijden alleen de B1 speelt vrijdagavond tegen Vrivo uit Vriezenveen!!