Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Rivo D1 wint eerste wedstrijd nieuwe jaar

Rivo D1 wint eerste wedstrijd nieuwe jaar
maandag 11 jan 2016

De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar is voor de dames en staf van Rivo Rijssen dames 1 weer gespeeld. De tegenstander was WVS, een ploeg die aan het eind van vorig jaar beter begon te draaien en winnend afsloot, dit in tegenstelling tot ons, waarbij wij de laatste wedstrijden de nodige punten lieten liggen.

De eerste set begonnen we scherp met een goede servedruk, prima passes en heerlijke aanvallen. We waren echt één team en werkten hard voor elkaar. Dit werd beloond met een setwinst van 17-25.

Vol goede moet werd er aan de tweede set begonnen. WSV kwam beter in haar spel en bij Rivo liep het minder, de set ging helaas verloren met 25-22. In de derde set moest de scherpte en vooral de servedruk van de eerste weer terug komen. Helaas konden we dit niet waarmaken. We kunnen kort zijn over deze set, waar de pass niet meer liep en WSV verdedigend erg sterk was (25-14).

Na de koppen bij elkaar te hebben gestoken besloten we de vierde set alles te geven en weer één team te zijn. Langzamerhand begon het weer beter te draaien bij Rivo en konden we deze set afsluiten met een stand van 19-25 op het scorebord.

Er kwam dus een allesbeslissende vijfde set. Aan onze kant liep het van af het begin goed, zodat er direct al een kleine voorsprong werd gelegd. Er werd gevochten, punt voor punt gespeeld en gelukkig konden we deze set winnend afsluiten (11-15). Een 3-2 overwinning voor de dames van Rivo!!

Volgende week staat de wedstijd tegen de bevers op het programma. Wat zeker is, is dat wij voor deze wedstrijd nu al gemotiveerd zijn. Het beloofd zeker een spannende wedstrijd te worden. Dit mag u niet missen, daarom hopen op een volle tribune en de steun van ons trouwe supporters. De wedstijd begint aankomende zaterdag, 16 januari, om half 5 in de Reggehal in Rijssen.