Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Oranje Nieuwsbrief
donderdag 27 aug 2015

 

Op naar het NK Beach, de grote generale én het EK!

Nog een kleine maand en het 2015 CEV DELA Volleyball European Championship-Women begint!  In september vormt een drieluik tegen volleybalgrootmacht Brazilië de grote generale voor de Oranje dames, de Oranje volleybalmannen oefenen in aanloop naar hun EK voor eigen publiek twee keer tegen België. En dan staat dit weekend ook nog het NK Beachvolleybal in Scheveningen op het programma.
Meer info over het aanstaande NK, de oefeninterlands en het laatste EK-nieuws vind je in deze nieuwsbrief. Graag tot ziens op de oranje tribunes!


Spannende strijd verwacht bij NK Beachvolleybal

Het belooft een spannende en onvoorspelbare strijd te worden op het NK Beachvolleybal komend weekend. Omdat de topteams van Beachvolleybal Team Nederland niet meedoen - hun focus ligt deze week op de Grand Slam in Polen - zijn er geen grote favorieten voor de Nederlandse titels. Op het Scheveningse strand doen er vier teams mee die ook op het WK in eigen land actief waren. Die teams mogen op het podium verwacht worden. Meer.. 
Foto: Sven Vismans en Wessel Keemink, hier in actie tijdens het WK op de Dam in Amsterdam, zijn dit weekend kanshebbers voor de nationale titel (Foto Hoogendoorn).

Oranje dames staan niet stil

Nederland maakt zich op voor hét vervolg op het WK Beachvolleybal: Het DELA EK Dames 2015, dat eind volgende maand van start gaat. Na de winst op Polen in de finale van de FIVB World Grand Prix 2015 zijn onze dames na een korte vakantie neergestreken in volleybalmekka Brazilië om daar te trainen en oefenwedstrijden te spelen.

Grote generale: Nederland-Brazilië en Nederland-België

En wat helemaal leuk is… Zodra de dames weer in Nederland zijn, wordt ook hier drie keer gespeeld tegen de Brazilië. In Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam meten de dames op 12, 13 en 16 september hun krachten met de regerend Olympisch kampioen én nummer 2 van de wereld.
Ook het Nederlands mannenteam speelt nog voor hun EK een aantal oefeninterlands voor eigen publiek. Op vrijdagavond  4 september is België te gast in Heerenveen, een dag later staan de teams opnieuw tegenover elkaar in Utrecht. De exacte tijden en locaties vind je in de kalender onder in deze nieuwsbrief. Voor meer info en tickets voor deze vijf interlands surf je naar www.volleybal.nl/oranje.

Foto: Dick Kooy blokkeert tijdens een World League 2015 wedstrijd tegen Finland (Foto Hoogendoorn)

Let’s go to Apeldoorn!

Nog een kleine maand voor de start van het EK! Op zaterdag 26 september staan de eerste wedstrijden gepland. De Oranje dames [6e op de Europese ranglijst] openen hun EK in Omnisport Apeldoorn tegen Slovenië [24], waarna zondag Polen [6] en maandag Italië [3] wachten. De pouleduels van Nederland zijn bijna uitverkocht, dus als je nog wilt komen kijken in Apeldoorn, bestel je kaarten snel!
In de ban van volleybal                              
Niet alleen in Apeldoorn staat volleybal eind september centraal. Ook Eindhoven, Rotterdam en Antwerpen hebben een keur aan spannende wedstrijden op hun menu staan. In Eindhoven treden Tsjechië [11], Roemenië [15], Servië [2] en Duitsland [5] aan, in Rotterdam strijden Bulgarije [10], Rusland [1], Kroatië [9] en Wit-Rusland [18] om een plek in de finaleronde. Thuisteam België [8] treft Hongarije [22], Turkije [4] en Azerbeidzjan [12] in Antwerpen. Voor meer informatie over de wedstrijden en kaarten, klik hier.
 
EK AHOY!
Het is niet ondenkbaar dat onze Oranje dames de finales in Ahoy Rotterdam gaan halen. Na de poulefase reizen de drie beste landen uit iedere poule naar de havenstad voor de play off en finalewedstrijden. Bestel je ticket(s) vast, zodat je verzekerd bent van een mooie tribuneplek in het – ongetwijfeld - sfeervolle Ahoy Rotterdam.


Stel je vraag aan Oranje!

Ken of ben jij iemand tussen de 8 en 16 jaar en heb jij altijd al een vraag willen stellen aan een van je volleybalheldinnen? Dat kan! Op 12 september, voorafgaand aan de wedstrijd Nederland–Brazilië, vindt er een kidspersconferentie plaats in Topsportcentrum Rotterdam. Maret Grothues, Laura Dijkema, Celeste Plak en Giovanni Guidetti zitten daar dan klaar om prangende vragen te beantwoorden. Iedereen tussen de 6-18 jaar is welkom. Aanmelden kan door via deze link een mail met daarin naam, leeftijd en de te stellen vraag naar ons te sturen.  Wij laten tijdig weten wie zijn ingezonden vraag 12 september live mag stellen!

EK bij NOS

Net als tijdens het WK beachvolleybal, zal de NOS ook dagelijks live verslag doen van het EK. Kijken dus!

Event kalender

 
Partners Nevobo & Join Volleybal
Bandwerk internet- en reclamebureau
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau