Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Rivo D1 gebrand op revanche

Rivo D1 gebrand op revanche
dinsdag 3 mei 2016

Vol goede moed vertrok Rivo dames 1 naar Cappele Aan Den Ijssel voor de wedstrijd tegen VCN. We waren mooi op tijd aanwezig en stonden vroeg op het veld. De laatste tactieken werden besproken en het was tijd voor de warming up. We waren gespannen maar hadden er ontzettend veel zin in. Vanwege een blessure en afwezigheid konden we niet  in de vertrouwde basis starten, maar dit wisten we van te voren dus toch met een goed gevoel het veld in.
Helaas kwamen we gelijk behoorlijk op achterstand door een goede serveserie en wat foutjes aan onze kant. Door een paar mooie blokacties en goeie serve kwamen we iets terug maar we bleven er net achteraan lopen. Er werd hard geknokt maar we konden het op het eind niet afmaken. We verloren nipt met 25-23.
We speelden niet op ons eigen niveau en hebben dit ook niet kunnen halen, alle time outs en wissels werden ingezet maar het mocht niet baten. Op alle fronten werden we afgetroefd, 25-16 voor VCN.

De laatste kans voor vandaag de 3e set pakken, afspraken weer na komen en knetterhard werken. Echter hadden we ook in deze set niets te vertellen, we bleven op alle vlakken onder ons niveau. De pass was ondermaats, de spelverdelers konden de aanvallers niet vinden en we kregen de bal niet aan de grond.

Na de wedstrijd overheerste de teleurstelling, maar nu twee dagen later is er maar een ding wat we kunnen doen, onze rug rechten en de focus op de volgende wedstrijd. We zijn gebrand om te laten zien wat we kunnen en de laatste keer thuis dit seizoen het publiek een mooie pot voor te schotelen!

Bandwerk internet- en reclamebureau
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau