Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Dames 1 blijft ongeslagen in Reggehal

Dames 1 blijft ongeslagen in Reggehal
zondag 15 okt 2017

De dames van Rivo Rijssen hebben ook hun tweede thuiswedstrijd winnend af weten te sluiten. TIMAX/Devoko wist de eerste set verdiend te winnen maar daarna toonde Rivo een enorme veerkracht door opnieuw drie sets op rij winnend af te sluiten.

De eerste set met Golden Oldie Jenneken Flink in de basis verliep niet geheel volgens het Rivo plan. We kwamen niet onder de servedruk van Devoko uit en ook maakte de tegenstander heel weinig fouten. Als het dan aan eigen kant heel rommelig blijft heb je gewoonweg geen kans en recht op setwinst. Eindstand 18-25.

De tweede set werden wat wisselingen gebracht en dat gaf iets meer rust in het spel. De pass begon beter te lopen. Er kwam meer servedruk en aanvallend werd er goed gescoord. Dit lieten de tussenstanden ook zien tot aan 19-15. Vanaf dat moment raakten we het spoor bijster. Met name aanvallend stapelde zich fout op fout en bij 19-22 wisten we door een servefout van Devoko pas weer te scoren. Op dat moment kwam er voor ons wel een extra speler de zaal in. Onder leiding van een geweldig mannenkoor, beïnvloed door, en hand in hand met, de allerbeste Hertog die Nederland ooit gekend heeft (Jan) weet het publiek de Rivo dames op te zwepen tot grote hoogte. Alsof er een complete drumfanfare stond werden we naar de eindstreep gedragen. Natuurlijk moet je het in het veld ook doen maar dit hadden we echt even nodig. Van 19-22 konden we in 1 keer doorstomen naar 25-22. We zitten weer in de wedstrijd.

De twee daaropvolgende sets zijn heel duidelijk in het voordeel van Rivo, het publiek blijft zeer luidruchtig aanwezig en de schwung zit er echt in.

Met goed en degelijk spel van Rivo, aan de hand van Arjanne Harbers wordt Devoko geen kans meer geboden. Alleen in de beginfase van de sets gaat het nog even gelijk op maar vanaf 10 neemt Rivo fors afstand om de sets zo ruim winnend af te sluiten. Met 25-13 en 25-15 mag dat wel duidelijk zijn.

Opnieuw kunnen we 4 punten bijschrijven. Dat zijn er acht bij elkaar. Die hadden we eerlijk gezegd niet gepland maar daardoor voelt dit natuurlijk wel erg goed. Volgende week vrij en dan gaan we ons opmaken voor de  wedstrijd tegen Set-Up ‘65 uit Ootmarsum.

Publiek bedankt en heel graag tot 4 november 16.30 uur. Dan komen de Bevers op bezoek. Wapen je!

Foto: Jan van den Noort

Bandwerk internet- en reclamebureau
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau