Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Rivo D1 verliest van koploper Dynamo Tubbergen

Rivo D1 verliest van koploper Dynamo Tubbergen
maandag 27 nov 2017

Rivo Rijssen verliest van koploper Dynamo Tubbergen.

Vooraf wisten we natuurlijk dat het een heel moeilijke middag zou worden. Uitgangspunt was dan ook om het de dames van Johan Booijink zo moeilijk mogelijk te maken, wellicht zou er dan een kansje zijn op een setje, of twee, of een stunt……..

Helaas ging het anders. Dynamo speelde erg solide vanaf punt 1, er werden aan hun kant van het net eigenlijk geen fouten gemaakt en als de Rivo dames dan verzuimen de kansjes die er zijn te scoren dan wordt het wel een heel lastig verhaal tegen de koploper. Dat is eigenlijk de samenvatting van de eerste twee sets. Beide sets eindigden in 25-11 voor de oranje-zwarten.

Wel hadden we aan het einde van die tweede set het gevoel dat er wat kansen aan zaten te komen en dat gevoel bleek waarheid. Bij Dynamo werden twee wissels toegepast maar vooral het geloof in eigen kunnen was na een fijne serve-serie aan het begin van de set weer wat terug. Starten met en 5-0 voorsprong is natuurlijk altijd lekker. Gedurende de set konden we de voorsprong vasthouden door goed en gretig aanvalsspel en de servedruk groeide en natuurlijk hielp het geweldige publiek ons weer naar de eindstreep. Al met al was dit voldoende om toch dat ene setje af te snoepen. Het enthousiasme was weer helemaal terug in de ploeg en we gingen weer vol voor set 4.

Maar helaas, ook nu konden we de eerste kansen niet verzilveren en konden we niet onder de servedruk uitkomen. Na 0-6 konden we pas ons eerste punt aantekenen en dat is wat laat. Toch wisten we nog aardig terug te komen naar 5-8 en 6-9. Dan gaan we er nog een keer alles uit persen maar o.a. Jette Kuipers had geen zin om ons dichterbij te laten komen. Met een uitstekende serve-serie liep Dynamo opeens weer uit naar 8-17. Het geloof bij Rivo was wel weg hoewel voor ieder punt nog volop gestreden werd. Via 14-21 werd het uiteindelijk 15-25 en daarmee was de einduitslag 1-3. Vooraf tekenden we voor een punt, achteraf waren we heel blij met een punt want meer zat er echt niet in vandaag. Maud Timmerman (14 jaar) uit de B-jeugd heeft nog haar debuut mogen maken en we gaan haar in de toekomst vast nog veel vaker zien.

Volgende week spelen we weer thuis. Frans Jordens komt dan met zijn Varsseveldse dames (VCV) op bezoek. We beginnen dan weer op 0-0 maar willen ons dan graag naar wat meer punten vechten. Komt dat zien om 16.30 uur in onze eigen Reggehal.

Fysiotherapie Koninginneweg
Van der Veen Financieel Advies

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau