Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Bossabal op EK onder de 19, 4/tm9 april
zondag 8 mrt 2009

Van 4 tot en met 9 april spelen Jeugd Oranje Jongens en Jeugd Oranje Meisjes het EK<19 in eigen land. Beide teams gaan in Ahoy Rotterdam strijden om de Europese titels.
Tijdens dit toernooi kan er ook bossabal worden gespeeld. Voor Bossabal worden nog nieuwe demospelers en medewerkers gezocht:

Zoals u waarschijnlijk wel weet is Bossaball een combinatie van volleybal, voetbal, gymnastiek en capoeira. Het wordt gespeeld op een groot veld dat in zijn geheel bestaat uit trampolines en luchtkussens. Music and Sports is een jonge onderneming die wereldwijd de promotie, verkoop en ontwikkeling van de spectaculaire sport Bossaball verzorgt.

 

Voor de komende periode zijn wij voor Bossaball op zoek naar nieuwe demospelers en medewerkers om het Bossaballteam te versterken. Op het EK<19 in Ahoy Rotterdam organiseren wij mede daarom op de volgende data en tijden enkele Bossaball speelbijeenkomsten:

 

·         Zaterdag 4 april van 18.00 uur t/m 21.00 uur

·         Dinsdag 7 april van 19.00 uur t/m 21.00 uur

·         Woensdag 8 april van 19.00 uur t/m 21.00 uur

·         Donderdag 9 april van 19.00 uur t/m 21.00

 

De Bossaball speelbijeenkomsten zullen onder leiding staan van echte Bossaballprofessionals. Zij zullen ervoor zorgen dat de speel bijeenkomst goed verloopt.

 

Voor de uitbreiding van onze selectie demospelers zijn we op zoek naar echte sportievelingen die Bossaball helemaal geweldig vinden en die veel tijd in zichzelf willen investeren om zo uiteindelijk mee te kunnen doen bij demonstraties in binnen –en buitenland. Door de grote groei van Bossaball zijn we voor de  komende maanden tevens op zoek naar enthousiaste medewerkers. Twee medewerkers verzorgen de totale Bossaball boeking. Dat betekent inladen, transport, opbouw, begeleiding, training, afbouw en het weer terugbrengen van de materialen. Daarnaast ben je op locatie het gezicht van Music and Sports. We zijn dan ook op zoek naar sportieve harde werkers met goede contactuele eigenschappen.


Functie:bossabal medewerker

 Functie:bossabal demospeler

Van der Veen Financieel Advies
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau