Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Géke Koenen plotseling overleden
zondag 15 feb 2009

Publicatiedatum: 12 februari 2009




Op dinsdag 10 februari 2009 bereikte ons het droevige nieuws dat Géke Koenen is overleden. Onze gedachten gaan uit naar haar man, kinderen en familie.







In memoriam Géke Koenen

 


Na haar opleiding aan de ALO in Groningen en op vele plaatsen in Nederland samen met haar man Ad in de sport actief te zijn geweest werd Géke in 1985 door het toenmalige bestuur van district Twente van de Nederlandse Volleybalbond aangesteld als ambtelijk secretaris met kantoor aan huis in de v.d. Nootstraat in Hengelo. Dit werd het centrum van waaruit de voor de competitie noodzakelijke papierstroom naar de verenigingen werd gedistribueerd, maar ook het ontvangstation voor de retourstroom en het adres waar je met je mededelingen en vragen terecht kon. Dat bleef het tot 1998 toen het district Twente samen met Oost-Gelderland en een gedeelte van IJsselstreek omgevormd werden tot Regio Oost en een nieuw centrum ontstond in Goor.

Géke was de spil in de organisatie en de vraagbaak voor het bestuur en de verenigingen. Door haar grote kennis van de NeVoBo organisatie en de reglementen, maar vooral ook van de personen die hierin functioneerden, was zij in de Twente periode de constante factor. Bestuurders en kaderleden wisselden, maar door Géke bleef de organisatie op hetzelfde goede niveau draaien.
 

Na de vorming van Regio Oost in 1998 kreeg Géke een functie aangeboden op het kantoor in Goor. Ze nam afscheid in 1999 toen ze 65 werd en werd benoemd tot Lid van Verdienste van de NeVoBo.
 

Géke bleef echter betrokken bij de organisatie als vrijwilligster bij Wedstrijdzaken in de functie van competitieleider.
 

Géke overleed plotseling op 10 februari jongstleden. 
 

De NeVoBo is haar veel dank verschuldigd en wenst Ad en de familie sterkte bij het verwerken van dit verlies.

 

Ook onze Volleybalvereniging Rivo Rijssen betuigd haar medeleven aan dit plotseling overlijden van Geke Koenen en wenst Ad en verdere familie veel sterkte toe in de komende tijd.

Van der Veen Financieel Advies
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau