Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

NeVoBo gaat gebruik maken van Digitale Pasfoto Service
vrijdag 19 dec 2008

In de Bondsraad van zaterdag 13 december is besloten dat de NeVoBo vanaf het seizoen 2009-2010 gebruik gaat maken van de Digitale Pasfoto Service. Deze service is verplicht voor alle seniorenleden. Voor de jeugdleden zullen de NeVoBo en NOC*NSF nog onderzoeken of schoolfoto’s digitaal gebruikt kunnen worden.

In samenwerking met NOC*NSF heeft de Nederlandse Volleybal Bond een Digitale Pasfoto Service ontwikkeld. Deze service maakt het voor u eenvoudig om een kwalitatief goede pasfoto digitaal naar de NeVoBo te laten sturen, zonder dat u daar iets voor betaalt.

Om dit mogelijk te maken is NOC*NSF met drie grote fotoketens - Fotoplus BV, United Holding B.V. en Info Europa Foto - een uniek samenwerkingsverband aangegaan. Inmiddels bieden 550 fotovakzaken door heel Nederland de Digitale Pasfoto Service aan. Andere sportbonden maken ook al gebruik van deze service.

Wat moet u doen?

U dient uiterlijk 30 juni 2009 een digitale pasfoto in te leveren. U kunt terecht bij één van de 550 deelnemende fotovakzaken om een pasfoto te laten maken en deze gratis te laten doorsturen naar de bond. Uw foto zal dan op de volgende licentie worden geplaatst.

Hoe werkt het?

U laat een pasfoto maken bij een deelnemende fotowinkel bij u in de buurt. De vakfotograaf zorgt er vervolgens voor dat een digitale versie van de foto (kosteloos) naar de bond wordt gestuurd. De enige voorwaarde is dus dat u uw nieuwe pasfoto via een aangesloten fotovakzaak laat opsturen. Alleen zij kunnen de afwikkeling op de juiste manier voor u verzorgen.

Een fotovakzaak bij u in de buurt kunt u op een eenvoudige manier zoeken op www.snf-pasfotoservice.nl . Hier vindt u ook de meest gestelde vragen en andere informatie.

Voor wie geldt deze service?

Alle NeVoBo-seniorenleden (speler, coach, scheidsrechter, trainer, officials en medewerkers van de NeVoBo) dienen hun licentie voor het seizoen 2009-2010 te voorzien van een digitale pasfoto. Deze moet uiterlijk 30 juni 2009 ingeleverd zijn. Voor de jeugdleden onderzoeken de NeVoBo en NOC*NSF of we schoolfoto's ook digitaal kunnen gebruiken. Deze jeugdleden mogen uiteraard al wel gebruik maken van de Digitale Pasfoto Service.

Zoals gezegd is het digitaal doorsturen gratis. U betaalt uiteraard wel voor de vier pasfoto’s die u mee naar huis neemt. De prijs van een set pasfoto’s kan per fotovakzaak verschillen.

Service voor verenigingen

Voor volleybalverenigingen is het mogelijk om gratis een mobiele digitale pasfoto stand te huren. Deze kunt u in uw sporthal plaatsen zodat uw leden eenvoudig een pasfoto kunnen laten maken. Als u zo’n mobiele stand wilt huren, kunt u contact opnemen met de fotovakzaak bij u in de buurt. Niet alle fotovakzaken hebben de beschikking over een dergelijke mobiele stand.

Klik hier voor meer informatie over de Digitale Pasfoto Service.

Van der Veen Financieel Advies
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau