Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Sportbeurs Twente 2009
vrijdag 19 dec 2008

Voor de derde achtereenvolgende keer organiseren de gemeente Enschede en de Sportraad Overijssel op vrijdag
20 maart 2009 Sportbeurs Twente. Met gepaste trots biedt de gemeente Enschede, voor de tweede keer op rij Sportgemeente van het jaar, in de Diekmanhal onderdak aan dit voor Overijssel unieke evenement. 

Sportbeurs Twente is de plek waar u in één middag of avond kennis kunt nemen van de laatste ontwikkelingen in de sport, interessante ideeën kunt opdoen, collega's kunt ontmoeten of nieuwe contacten kunt leggen.

Sportbeurs Twente is daarom dé sportontmoeting van het jaar en een must voor alle sportbestuurders, beleidsmakers, professionals, vrijwilligers van sportverenigingen, scholen, gemeenten, sportbonden en andere sportgeïnteresseerden.

Ook deze keer stelt de organisatie alles in het werk om voor iedereen een interessant programma samen te stellen. Er is dit jaar opnieuw een verrassend element aan de beurs toegevoegd: de Sportbeursvloer. Hieronder geven wij u alvast een eerste indruk van alle onderdelen.
Sportmarkt
Op de sportmarkt presenteren verschillende lokale, regionale en landelijke sportorganisaties, onderwijsinstellingen, gezondheidsinstellingen en leveranciers zich doorlopend met hun nieuwste producten en diensten.

Workshops
Tijdens de sportbeurs kunt u aan één of meer workshops actief deelnemen. Een selectie van thema's: Combinatiefunctionarissen, hoe en wat? Olympisch plan 2028, wat betekent dat voor gemeenten en sportverenigingen? Sport- en gezondheidsbeleid, samen optrekken, hoe doe je dat? Wat is een vitale sportvereniging? Wat kan een sportvereniging met het thema gezondheid? 

Huiskamerpresentaties
Om u de kans te geven zoveel mogelijk kennis op te doen zullen er gedurende de beurs korte huiskamerpresentaties plaatsvinden, waar u in 'een flits' van hoogwaardige informatie wordt voorzien. Thema's: Scool on wheels, Maatsport, E-Sportaal, NASB setting sport, sv College, Leefstijl, De gezonde sportvereniging, Van schoolplein naar sportplein e.a. Ook zal een aantal leveranciers en sportbonden in de huiskamers interessante producten aan u presenteren.

Meersportenplein
Op het centraal gelegen meersportenplein vinden demo's plaats van verschillende nieuwe sport- en beweegvormen.  Iedereen die wat met bewegen heeft mag dit onderdeel niet missen.

Bekende sportautoriteiten
Uiteraard hebben we weer een aantal bekende sportautoriteiten kunnen boeken die een bijdrage leveren aan de sportbeurs! In de volgende nieuwsbrief zullen wij u hierover meer melden.

NIEUW: SPORTBEURSVLOER!
Een absoluut unicum voor Overijssel is de Sportbeursvloer, een echte beurs waar het bedrijfsleven en sportverenigingen elkaar uitdagen om een betekenisvolle match te maken.

Twentse bedrijven komen op deze beursvloer met verschillende leuke aanbiedingen die interessant zijn voor sportverenigingen. Welk originele tegenprestatie kunnen verenigingen bedenken om een succesvolle match tot stand te brengen? Meer hierover in de volgende nieuwsbrief. 

 

Bent u...

beleidsbepaler of medewerker sport, onderwijs, welzijn of jeugd in een Overijsselse gemeente?

bestuurder, leider/coach, trainer of verzorger bij een sportvereniging?

gymnastiekleraar, schoolleider, (bovenschools) directeur of manager in het primair- of voortgezet onderwijs?

medewerker of manager van een sportgerelateerde opleiding?

medewerker of bestuurder van een (regionale) sportbond?

geïnteresseerd in het programma van de sportbeurs?

Noteer dan de Sportbeurs Twente alvast in uw agenda en stuur deze nieuwsbrief door binnen uw vereniging / organisatie!

 

Wanneer? 
Vrijdag 20 maart 2009

Waar?
Diekmanhal, Enschede

Hoe laat?

14.00 uur - 20.30 uur 

Hoe kunt u zich aanmelden?
Bij de volgende nieuwsbrief die begin 2009 verschijnt, voegen wij een aanmeldingsformulier toe. Hiermee kunt u zich aanmelden voor de beurs en uzelf inschrijven voor de workshops en huiskamerpresentaties.


Gemeente Enschede: 053-4817762 (Ger Gankema)
Sportraad Overijssel: 038-4577780 (Ellen Siebelink)
sportbeurstwente@sportraadoverijssel.nl

U kunt zich ook aanmelden via bovenstaand emailadres, zodat u tot medio maart 2009 rechtstreeks op de hoogte wordt gehouden.

 

Bandwerk internet- en reclamebureau
Van der Veen Financieel Advies

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau