Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

RIVO huldigt scheidsrechters
woensdag 1 okt 2008

De Weekkrant , 23-09-08
ScheidsrechtersavondFoto: West Twente

RIJSSEN - Rivo Rijssen heeft afgelopen maandag 22 september de geslaagde scheidsrechters gehuldigd en diploma's uitgereikt.
In sportcafé De Reggehal werd door de afdeling wedstrijdzaken namelijk een scheidsrechtersbijeenkomst gehouden voor scheidsrechters en cursisten. Er werd onder leiding van gastdocent Han Hudepol uit Borne (aankomend voorzitter NeVoBo regio Oost) een opfriscursus 'regelgeving voor scheidsrechters' gegeven en ervaringen uitgewisseld onder de cursisten en scheidsrechters. ''Nuttig om jaarlijks te herhalen en wat ervaringen uit te wisselen, want als scheidsrechter moet je af en toe snel beslissingen nemen die cruciaal kunnen zijn tijdens de wedstrijd'', aldus Jan van den Noort.
''We zijn dan ook heel blij met zo'n avond als deze én omdat Rivo nog geen gebrek aan scheidsrechters heeft op het huidige niveau, is iets waar menig vereniging jaloers op is."
Gepromoveerd voor Rivo zijn: René Brinks, Gerrit ter Harmsel, Johan Strokap, Ronald Meijer en Robbin Bargpeter. Geslaagden voor de scheidsrechterscursus VS2 zijn: Leon van den Noort, Mieke Klein Rouweler, Erik Sanderman en Johnny Leusink.

Bandwerk internet- en reclamebureau
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau