Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Rivo mini team`s spelen “thuis”!
maandag 20 okt 2008


De “R” is weer in de maand en we moeten de tijd snel weer verzetten. De periode dat de competitie weer in volle hevigheid is losgebarsten voor zowel de Senioren, Recreanten maar ook voor al onze competitie spelende  mini`s. Van de ongeveer 80 ingeschreven mini`s spelen er veel competitie in team`s op verschillende niveau`s.

15 November aanstaande is de datum dat er `s middags in Sporthal “de Stroekeld” weer thuis gespeeld wordt door de Rivo mini`s. Dit zal voor onze mini`s dan ook de enige thuiswedstrijd zijn dit seizoen, daar dit jaar veel meer verenigingen dan andere jaren hebben gevochten om thuiswedstrijden toegekend te krijgen bij de Nevobo.Volleybal leeft bij de jeugd meer dan ooit tevoren!

Dankzij onze mini sponsor Gerrit Webbink hebben we voor de minicompetitie`s in Rijssen 2 splinternieuwe netten van 22 meter lengte kunnen kopen, die snel en eenvoudig gespannen kunnen worden over de volledige breedte van de velden. 
Iedereen die dan de jongste spelers/speelsters van onze vereniging willen steunen, of hun een keer willen zien spelen, is van harte uitgenodigd om op deze middag tussen 15.00 uur en 17.00 uur naar “De Stroekeld” te komen om hun daar aan te moedigen.  programma

Voor alle vragen rondom de mini`s kun je contact opnemen met de voorzitster van de minicoördinatie: Els Webbink ( epwebbink@planet.nl ),  een commissie die we snel met meer mensen proberen uit te breiden.  
De wedstrijdleiding van 15 November a.s. is in handen van Joost Vreeling
(jnvreeling@home.nl).

  
TOT DAN !!! 

Van der Veen Financieel Advies
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau