Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Dubbel voor JA RIVO
maandag 26 mei 2008

Zaterdag 24 mei was het dan zover, de finale om de districtsbeker, gespeeld in Neede. Het ging tussen Rivo Rijssen JA1 en Sparta Zelhem JA1. Iedereen had lang uitgekeken naar dit moment.

Eindelijk was het dan zover, de wedstrijd begon. Aan het begin van de 1e set werd Sparta compleet weggespeeld, 7-1 was de stand in het voordeel van Rivo. Toch lieten de Rijssenaren de tegenstander steeds dichterbij komen en werd het nog spannend gemaakt. Uiteindelijk bleef Rivo geconcentreerd spelen en won de set met 25-22.

Het begin van de 2e set was ook weer duidelijk voor Rivo, 5-0 stond op het telbord. Rivo bleef de set goed spelen en won uiteindelijk met 25-18. De 3e en tevens laatste set begonnen de Rijssenaren zwak, ze dachten dat ze er al waren, maar dat was natuurlijk niet zo. Na een donderspeech van coach Jan Hans Nieuwland ging het gelukkig weer de goede kant op. Rivo JA1 maakte de puntjes en wonnen ook deze set. 25-22.

Eindstand: 3-0. De beker is binnen. Hiermee heeft Rivo JA1 de dubbel te pakken, omdat ze eerder al kampioen werden in hun eigen competitie, waarna ook het Regiokampioenschap werd binnengehaald. Zaterdag 31 mei spelen zij de Gesloten Club Kampioenschappen in Dordrecht, in de hoop Nederlands kampioen te worden.


Radio 350 deed verslag

1 voorgeschiedenis
2 1e set dl 1
3 programma Neede
4 1e set dl 2
5 2e set eind
6 3e set dl 1
7 3e set dl 2
8 3e set dl 3
9 3e set eind

JA Beker kampioen 2008 

Fysiotherapie Koninginneweg
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau