Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

JA1: De touwtjes in handen tegen Apollo 8, 15-03-08
zaterdag 15 mrt 2008

Om half 1 moesten de jongens van Rivo Rijssen JA1 aanwezig zijn bij sporthal de Reggehal. Ze vertrokken naar Borne waar ze een wedstrijd moesten tegen Apollo 8 JA1. Als ze deze wedstrijd zouden winnen zouden ze 29 maart het kampioenschap binnen kunnen halen. 
1e Set  De jongens van Rivo Rijssen speelde heel rustig en verstandig en hadden duidelijk de touwtjes in handen.Ze wonnen deze set overtuigend.Setstand 12-25. 
2de Set  Ook in de 2de set begon Rivo goed met een opslag serie door de net ingewisselde Erik Sanderman. De stand stond op 6-0 toen de eerste time-out werd aangevraagd aan de kant van Apollo. Nadat er aan beide kanten een paar punten werden gepakt, kwam ook Corwin ter Maat met een goede serie opslagen. Nadat er weer een opslag van de kant van Apollo was geweest, kwam er toch van de kant van Rivo nog een mooie combinatie; Het kruisje dat door midman Arne Kamphuis mooi werd binnen geslagen.Ook deze set werden de punten gemakkelijk binnen gehaald door de jongens uit Rijssen. Setstand 5-25. 
3de set In deze set werden de punten moeilijk binnen gehaald en de jongens van Rivo vierden het feestje niet meer echt. Hierdoor konden de jongens uit Borne nog lang mee, maar langszij komen lukte maar niet. Op het eind van de set trokken de jongens van Rivo toch aan het langste eind. Setstand 21-25. 
4de set In deze set liep het allemaal weer wat beter aan de kant van Rivo en werden er weer mooie punten gemaakt. Naar toch nog een paar prutsballen werd dan de beslissende punt gemaakt en de set ging ook gemakkelijk naar de kant van Rijssen. Setstand 14-25. 

Toen we in Rijssen kwamen,  kregen we ook nog te horen dat Setup’65 een puntje had laten liggen bij Twente’05, dit betekent dat we de volgende wedstrijd (tegen Setup’65) aan 3-1 genoeg hebben om kampioen te worden.

 

Fysiotherapie Koninginneweg
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau