Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

H3: op koers, 29-03-08
zaterdag 29 mrt 2008

Een groot spandoek heette ons welkom... Welkom in de hel van Harambee!

Maar goed, we waren er toch, dus het beste er maar van maken.

De eerste set werd niet makkelijk, het drijgde zelfs mis te gaan, maar op het einde werd de spanning doorbroken en ging de winst toch naar Rivo!

Maar goed even voorstellen, Jörgen "schitterend hoofd" Vermaas was helaas afwezig, verder waren we compleet. De basis werd gevormd door een scala trainingstijgers en een handjevol gelukkigen.... Wouter "het duuzelt mie dat 't davert" Kuipers begon te spelverdelen. En zelfs René "niet elke bruiloft hoef je nuchter te verlaten" Stevens was behoorlijk op dreef, kwam zelfs even op ongekend niveau door een DIJK van een "op je voeten" BLOK ...

We wilden deze mats met 4-0 winnen om volgende week thuis kampioen te kunnen worden. Of dit gaat lukken hebben we nu in eigen hand, want we wonnen met 4-0!

De scheids was hevig verbouwereerd door de prachtige attentie die hij ontving in het kader van "de week van de scheids" en het koek happen werd ons verboden... Maar deze koek hing ook al aardig droog te worden, dus de hap gedachte ging naar een hoger niveau!

Uiteindelijk werden er een paar biertjes en broodjes vanalles genuttigd, kostte geen drol... Soms zijn die studenten best geniaal!

Thuis bij GOG de laatste horecaniale afspraken gemaakt voor de volgende week, met andere woorden, met 't et'n en drink'n zit het wel goed!

Dus voglende week om 16.00 uur thuis en het gaat ergens om volgens mij, be there!

@

 

Van der Veen Financieel Advies
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau