Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

MB3: na geklungel, toch winst, 15-03-08
zondag 16 mrt 2008

Rivo Rijssen MB3 3 - 1 Apollo 8 MB4
Eindelijk weer een thuiswedstrijd. Vandaag stond Apollo 8 MB4 op de planning. Wij zelf staan 6e en Apollo 8e. Hmms, zou moeten lukken? We zouden het in ieder geval proberen!

De eerste set begon goed, maar we kwamen op een achterstand. Na een time-out van Maarten gingen we er weer voor. Toch lukte het niet helemaal. Nog een time-out dan maar, toen kwamen we terug. We wonnen de set met 25-21.

De tweede set begonnen we beter, we speelden goed. De pase kwam, dus uiteindelijk ook de aanvallen. De coach van de tegenpartij zat nog wat te bekken over netfouten maar dat heeft hem niet geholpen. We wonnen de set met 25-19.

En toen de derde set. We begonnen weer wat slechter en zakten terug. Maar dat duurde niet lang. Na wat geklungel volleybal, wat er niet uit zag, pakten we de draad weer op. We wonnen de set met 25-19.

De winst was binnen, maar natuurlijk wilden we de 4e set ook nog graag. Die set begon bagger, maar dan ook zeer bagger. De pase kwam niet, de ene naar de andere ketser en/of ace kwam voorbij. Na een time-out ging het wel weer wat beter, maar het was te laat. We verloren de set met 25-17.

Uiteindelijk toch wel tevreden met een 3-1 winst! We maken nu nog steeds kans om kampioen te worden, waar we ook zeker voor zullen gaan. Volgende week zaterdag moeten we tegen WEVO 70 MB4, ze staan 8e, wij zelf nu 4e. We zullen uiteraaard ook Heren 2 volgende week tegenkomen, want die moeten tegelijk met ons in Weerselo spelen!

 

Fysiotherapie Koninginneweg
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau