Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

D3 : belangrijke winst!!, 15-03-08
zondag 16 mrt 2008

Zaterdag stond er weer eens een uitwedstrijd op het programma. 17.00 in Weerselo. Een mooi latertje maar we hadden ons zelf beloofd bij winst aansluitend naar de MAC te gaan. Bij verlies trouwens ook.....

Zonder coach, ziek,  maar wel versterking in de vorm van Lieke betraden we erg enthousiast het veld. Ons enthousiasme werd even getemperd door de begrafenisachtige inspeelmuziek die door de speakers klonk. Gelukkig wisten wij dit rustgevende moment om te zetten in pure energie, passie voor de bal, gedrevenheid, enthousiasme, wil om te winnen, teamspirit en al wat je niet meer nodig hebt voor een goede wedstrijd. De start was voortvarend en we scoorden de ene punt naar de andere.  Saasveldia gaf zich echter niet zo makkelijk gewonnen en knokte terug voor elke bal. De stand ging de hele set gelijk op en er kan gezegd worden dat door onze sterke verdediging en goede serve de setwinst met 26-24 naar ons ging.

De 2e set kwam Saasveldia terug. We kwamen achter te staan en niet zo'n klein beetje ook. De laatste tijd gebeurt dit op onverklaarbare wijze vaker en dan lopen we met ons allen een beetje achter de feiten aan. Gelukkig was daar onze Sandra, die in een time out de wijze woorden sprak: "He jongens, de pass is best belangrijk". Pfff, net op tijd herinnerde Sandra ons aan de basis van een goede aanval. Vol goede moed betraden we het veld en knokten met een serie zeer goede passes de achterstand weg. Helaas was de inhaalrace iets te laat ingezet waardoor de dames uit Saasveld deze 2e set wisten te winnen met 25-22. Maar we waren terug, op volle oorlogssterkte begonnen we enthousiast aan de 3e set. De passes kwamen goed en Miep wist de midspeelsters Mirjam en Liesbeth erg goed aan te spelen. Het was prijsslaan. Jammer voor de 2 midspeelsters die op de bank zaten, klaar om in te vallen, maar een wissel was gewoonweg niet nodig. Dit was een wedstrijd voor de mids en zij wisten keer op keer het 2-vrouwsblok van Saasveld weg te meppen. Genieten!! Volledig terecht wonnen we deze 3e set met 25-19.

We waren blij, de linker en rechterhand gingen omhoog, we propten onze monden vol met zeer droge energiesnoepjes van Liesbeth en met nieuwe energie en enthousiasme begonnen we aan de 4e set. Miep begon met een serie goede opslagen waardoor we algauw met 5-0 voorstonden. De coach van de tegenstander had, om welke reden dan ook ,zijn sterke speelsters aan de kant gezet, waardoor er ineens niet echt meer goed gespeeld werd bij Saasveldia. De laatse set werd een makkie, we werden er zelfs een beetje flauw van, maar dat kwam ook door vermoeiheid, want hoe mooi we ook speelden, het ging natuurlijk niet vanzelf.  Met nog een paar hakballen via onze midspeelsters wisten we de voorsprong verder uit te bouwen. We genoten van een prachtige, maar dan ook super-prachtige aanval van Smitje, die helaas door de goede scheids uit Tubbige uit werd gegeven, maar dat mocht niet meer baten. Ook de wisnt in de 4e set was voor ons en met een 25-14 op het scorebord verlieten wij vrolijk, maar moe het veld.

In de kantine proosten wij op de winst en we proosten opnieuw wanneer het goede nieuws uit Enter komt: Holyoke verliest, waardoor wij de 2e plek weer innemen. Ons feestje kan niet op met ook nog de MAC in het verschiet.

We douchen, lopen nog een beetje naakt door de sporthal (he lies) en begeven ons dan met rommelende magen richting de grote gele M. HMMMMMMMMMMMMMMMMMM we eten en eten en eten en genieten nog lang na van deze supersaterday!!

We hebben nu een weekje rust, maar over 2 weken staat de grote kraker op het programma: thuis tegen Holyoke. 29 maart 16.00 BE THERE!!!!!!!!!! 

 

 

Fysiotherapie Koninginneweg
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau