Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

D3: wint, alles mee gezegd, 08-03-08
maandag 10 mrt 2008

Afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen WVC Volley. Wierden staat ergens in de onderste regionen dus op papier zou het een niet al te moeilijke wedstrijd voor ons moeten worden. Dit werd het echter wel.

Zonder Mirjam en Mayo maar met Lieke, Renee en Annelies, jaja Annelies was weeeeeer van de partij!!Wink begonnen we vol goede moed. We kwamen een eind voor, maar Wierden kwam terug en voor we het goed en al beseften ging de eerste setwinst richting WVC 22-25. Sjonge we schrokken, dit kon echt niet. We deden er gelijk een paar scheppen bij bovenop wat resulteerde in een 2e en 3e setwinst voor ons 25-18 en 25-20. De 4e set begonnen we weer een beetje te kwakkelen, de pass kwam wat minder zodat het ook minder afgemaakt kon worden. en WVC rook haar kansen.

Nienke wisselde gelukkig voldoende, jaja Annelies mocht aan de bak!!,  zodat we wel dichtbij wisten te blijven en we baalden dan ook stevig dat ondanks onze grote inhaalrace halverwege  deze set de dames uit Wierden toch met 25-23 van ons wisten te winnen. 

Je snapt denk ik dat we enorm gebrand waren op de 5e setwinst. We baalden al genoeg dat we het zover hadden laten komen. Iemand die ook erg gebrand was op deze setwinst, was onze midspeelster Renee.  Renee toverde een blok tevoorschijn waar geen bal meer langs kwam en ze mepte zelf de ballen gewoon eventjes binnen de 4 meter.!!! Zelf bleef ze er enorm kalm onder waar wij een vreugdesalvo door de zaal lieten klinken. Onder grote blijdschap wonnen wij deze laatste set met 15-9

Renee, Annelies en Lieke wederom enorm bedankt voor jullie inzet en Lieke top en gezellig dat je nu ook met ons mee traint!

groeten dames 3 

 

 

Fysiotherapie Koninginneweg
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau