Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Toekomst ziet er goed uit voor RIVO (M. Dommerholt)
vrijdag 11 jan 2008

Tubantia 11 januari 2008                                              Maarten Dommerholt (H1)

Toekomst ziet er goed uit voor Rivo
Maarten Nieuwenhuis, aanvoerder H1

Met het nodige zelfvertrouwen begonnen de volleyballers van Rivo aan het nieuwe seizoen in de regiodivisie. De promovendus uit Rijssen is voor niemand bevreesd. Het liefst stoten ze direct door naar de tweede divisie. Want dat er in toekomst meer mogelijk is dan de regiodivisie, daar is iedereen in Rijssen wel van overtuigd. „We hebben een jonge ploeg, die nog steeds beter kan worden. Met Henk Goor hebben we bovendien een trainer die bij deze groep past", zegt aanvoerder Maarten Dommerholt. „We zijn blij dat het contract met hem inmiddels verlengd is en dat hij ons dus ook volgend seizoen traint." Rivo werd vorig jaar met overmacht kampioen in de promotieklasse. Ook in de regionale bekerstrijd was Rivo succesvol. Het team van Dommerholt won de finaledag in Ootmarsum. In de reeks bekerduels wist Rivo meerdere ploegen uit de regiodivisie te verslaan. „Zelfs Havoc, dat kampioen was geworden. We wisten dus wel wat ons na de promotie in deze competitie te wachten zou staan. Wij hebben tegen elkaar gezegd dat we dit seizoen weer kampioen willen worden." Tot nu toe ligt Rivo iets achter op het schema. De ploeg uit Rijssen staat tweede. Maar de achterstand op koploper Favorita (drie punten) is gering. Ook Havoc, Vollverijs en Set Up'65 mogen nog aspiraties op de titel koesteren. „Tussen deze vijf ploegen zal het gaan", zegt Dommerholt, die met zijn team de competitie morgen hervat met een thuisduel tegen MTSH.
Als het dit seizoen niet lukt om opnieuw te promoveren, dan wordt er volgend seizoen een nieuwe poging ondernomen. Want Rivo kijkt verder dan de regiodivisie. „We hebben een jonge selectie, die nog jaren in deze samenstelling verder kan. Bovendien komen er enkele talenten aan. De toekomst ziet er wel goed uit." De progressie van Rivo heeft ook de aandacht van andere clubs getrokken. De Rijssense spelers zijn gewild. „Er zijn al jongens gevraagd door andere clubs. Maar ik heb nog niet gehoord dat er spelers vertrekken. Bij mijn weten blijft iedereen."
Dommerholt kan zich voorstellen dat spelers zich gevleid voelen als ze benaderd worden door een hoger spelende club. Maar Rivo verlaten, dat doe je niet zomaar. „Dit is een prachtige club waar de betrokkenheid heel groot is. Kijk maar naar onze thuiswedstrijden. Hier zitten altijd meer dan honderd toeschouwers. We komen ook wel eens bij clubs waar maar een paar mensen op de tribune zitten. Dat is hier wel anders. Hier weet je wat je hebt."

Bandwerk internet- en reclamebureau
Van der Veen Financieel Advies

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau