Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Bij Jumbo voor Rivo sparen

Bij Jumbo voor Rivo sparen
zondag 30 okt. 2016

Beste Rivo leden,

Vanaf 2 november 2016 doet Rivo Rijssen mee aan een actie die is opgezet door Jumbo Supermarkten. Het gaat om de actie ‘Sparen voor je Sportvereniging’. Gedurende deze actie, welke duurt van 2 november t/m 6 december 2016, ontvangt iedereen die aankopen doet bij een Jumbo Supermarkt bij iedere € 10,- een punt met een unieke code. Op de website www.jumbo.com/sparenvoorjesportvereniging kun je heel eenvoudig jouw punten toewijzen aan deelnemende sportverenigingen. Je mag de punten ook in de Rivo brievenbus doen die in de sporthal de Reggehal hangt. Wij zorgen er dan voor dat de punten digitaal worden toegewezen aan onze vereniging.

Wij als vereniging hebben spaardoelen moeten aangeven. Wij hebben gekozen voor de doelen die het dichtst bij ons staan of te realiseren zijn. Deze doelen zijn te zien op de pagina’s van de verenigingen op bovengenoemde site. Denk bijvoorbeeld aan trainingsmateriaal, verzorgingsproducten, sportveldinrichting, een hangbank of een klimpaal. Help jij ons mee om deze spaardoelen te realiseren???

Hoe meer punten wij als Rivo Rijssen verzamelen, hoe groter het bedrag dat wij als vereniging kunnen besteden aan onze spaardoelen. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen punten. De hoogte van het bedrag per regio wordt gebaseerd op het aantal verenigingen in die regio.

Dus ga naar JUMBO en help RIVO sparen!!!!!!!!!

Van der Veen Financieel Advies
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau