Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
Foto bij Overwinning Heren 1: een wedstrijd vol fouten

Overwinning Heren 1: een wedstrijd vol fouten
zondag 30 okt. 2016

We mochten voor de 2e keer deze week aantreden in onze eigen Arena! De Groenen van Alterno kwamen om half 4 diezelfde Arena betreden om de strijd tegen ons aan te gaan. Na een warming-up en potje inslaan klonk het 1e fluitsignaal om 16.00 uur.

De eerste set leek op hetzelfde niveau als de wedstrijd van dinsdag, goede passing, prima verdeling en een goede aanval. Daarnaast stonden we ook als een dijk te serveren en te verdedigen en dit leverde ons een 25-17 setwinst op!

Helaas kwam onze bekende valkuil weer om de hoek zetten, dat we tegen onszelf gaan spelen. Dit gebeurde de 2e set en door zeer matig spel hebben we deze verloren met 21-25.

Met goede moed ging we de 3e set weer in en deze set wisten we weer met overtuiging en 25-14 te winnen. De 4e set was weer wat beter en ook deze wonnen we, met 25-15.

Het was vandaag niet best. De overtuiging en rust die we dinsdag lieten zien was vandaag ver te zoeken. Gelukkig wisten we ook deze pot te winnen! En zoals het gezegde klinkt: als je slechte wedstrijden weet te winnen, dan word je ...

Aankomende week de puntjes maar weer op de i zetten om zaterdags tegen set-up te shinen in Ootmarsum! De voorspelling is een 2-3 overwinning, wij gaan weer voor een 4-0 winst!