Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Topwedstrijd in Topklasse C: Rivo vs Krekkers

Topwedstrijd in Topklasse C: Rivo vs Krekkers
maandag 28 mrt 2016

Topwedstrijd in de Topklasse C, RIVO vs Krekkers

26 maart was het zo ver de topper van de topklasse C stond op het programma. 2 weken geleden werd krekkers Nederlands kampioen in Doetinchem en werd Rivo 3e.

In de topklasse stond krekkers boven aan en stond rivo op de 2e plek en daardoor was dit al vooraf een pot om naar uit te kijken.  Uit verloren we met 4-0 door een hoge serve druk en dit wilden we recht zetten in onze eigen Reggehal.

Al vroeg stonden beide teams in te spelen en je zag aan de koppies van beide teams, dat er toch wel veel spanning op deze wedstrijd stond.

9.30 floot de scheids voor de 1e bal en vanaf het begin ging de strijd los. We kwamen gelijk 3-0 achter en Krekkers stond bij die punten direct heel goed te verdedigen. We maakte het 1e puntje en we kregen toen gelijk grip op het spel van krekkers. Krekkers haalden heel veel ballen van de vloer, maar hadden veel moeite met de serve van Rivo. Het liep als een trein bij ons en we liepen al snel uit naar 17-9. Krekkers wisselde en kwam nog iets terug, maar wij scoorde het laatste punt met een gigantische harde bal op mid. Met de score van 25-18 ging de 1e set naar ons.

2e set koppies bij elkaar en doorgaan met het spel waar we gebleven waren. Onze passing stond deze set uitstekend en daardoor kon onze spelverdeler de aanvallers goed vinden. We scoorden op alle posities onze puntjes en het was een genot om het spel te zien.

Ook de 2e set werd overtuigend met 25-18 gewonnen tegen een team dat bleek knokken voor elke bal, maar onze foutenlast bleef erg laag.

De 3e set is vaak de lastigste set van een wedstrijd en ook vandaag was dit weer het geval. We maakten wat meer serve fouten en onze passing begon het steeds zwaarder te krijgen. Halverweg de set stond er 12-12 op de bordjes en door 1 serie met geweldig verdedigings werk kwamen we op een 17-12 voorsprong. Deze voorsprong gaven we niet meer weg en daardoor wonnen we met 25-17.

3-0 voor dat had echt niemand verwacht ook ik niet vooraf, maar we waren nog niet klaar we wouden ook natuurlijk het laatste puntje pakken, want dat zou later nog wel eens belangrijk kunnen zijn. Ook was er deze week een weddenschap gemaakt tussen de meiden en de coach en dat werd ook nog even besproken en daardoor knalde de meiden van Rivo uit de startblokken. Er stond heel snel 9-3 op de bordjes en je kon gewoon merken dit kon vandaag niet mis gaan.

De verdediging was vandaag echt geweldig en er kwam geen bal bij ons op de grond en daardoor wonnen we ook de 4e set met 25-18.

4-0 winst in een geweldige wedstrijd. De meiden hebben een gigantische hoog niveau gehaald en hopelijk kunnen we dat volgende week vs Setup Ootmarsum weer halen.

Na de wedstrijd moest de coach eraan geloven en kreeg een taart in zijn gezicht ( dat was de weddenschap voor de 4-0)

We hebben nu 6 wedstrijden gespeeld in de topklasse en 3 teams staan erg dicht bij elkaar en het gaat een heel spannend slot nog van de competitie worden.

We gaan nu eerst even lekker wat eieren eten en dan zaterdag weer knallen.

Het was geweldig vandaag het vuur en enthousiasme van het team te zien!!!

Van der Veen Financieel Advies
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau