Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Rivo's wedstrijdleiders nu online.
donderdag 23 okt 2008

Vanaf medio Oktober 2008 beschikt volleybalvereniging Rivo Rijssen over een laptop die online is via het wereldwijde internet.

De laptop is mogelijk gemaakt door sponsoring van : Broekhuis Automatisering uit Holten.

De verbinding is mogelijk gemaakt via de gemeente Rijssen/Holten.

De laptop is door de wedstrijdleiders van Rivo in de Reggehal op te vragen bij de beheerder van de spothal, inclusief een adapter voor de stroomvoorziening en een “laptop slot” dat bij installatie in het wedstrijdhokje vast gemaakt dient te worden voor beveiliging tegen mogelijke diefstal.

Na het einde van de laatste wedstrijden dient de laptop ook weer aan de beheerder worden aangeboden om veilig te worden opgeborgen !!!

De wedstrijdleiders,  geen taak meer vanaf 2008, maar aangewezen door de commissie wedstrijdzaken, 2 personen per team (wedstrijdleiders 2008/2009) kunnen via deze laptop alle informatie opvragen bij de benodigde Nevobo,  Rivo, of andere site`s.

De wedstrijdleiders dienen de uitslag van alle wedstrijden (uitgezonderd de recreanten en de minicompetitie)  binnen een uur na speeltijd in te voeren op de Nevobo online uitslagendienst.

De laptop komt na het opstarten automatisch op deze site, de code en wachtwoord zijn al ingevoerd, en na het aanklikken van de button:

 uitslag invoeren  komen vanzelf de wedstrijden die voor die dag gepland staan en dus ingevoerd moeten worden.( Handleiding  uitslagen invoeren )

De wedstrijdformulieren van de gespeelde wedstrijden moeten ook gewoon verzameld worden, en zoals altijd door de aangestelde personen direct na alle wedstrijden gebracht worden naar: Gerdien Bokhove  Scholekster 20 Rijssen.

Ook dit initiatief is tot stand gekomen na een ons door de Nevobo opgelegde taak die we proberen op een zo eenvoudig mogelijke wijze op te lossen en waar we trots op zijn en er hopelijk lang gebruik van mogen maken.

 

Wees zuinig op onze laptop, hij is van jou en mij !!!                

Van der Veen Financieel Advies
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau