Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Rivo Rijssen JA in nationale top 3.
maandag 2 jun 2008

Tubantia, 2-6-08 (origineel voor bewerking)

Rivo Rijssen JA, het team van trainer Jan-Hans Nieuwland heeft zaterdag 31 Mei een mooie 3e plaats weten te behalen in de finale`s van de Nationale gesloten club kampioenschappen die werden gespeeld in Sporthal “de Dijk in Dordrecht”.
Dit team had wat later bleek de moeilijkste 4 van de 7 tegenstanders geloot want zij zouden later de plaatsen 1 t/m 4 gaan bekleden.
Daar er toch een mooie podium plaats is behaald door Rivo Rijssen JA had alles te maken met dat ze er vanaf het eerste punt van de dag volledig er voor zijn gegaan, er in geloofden dat ze het ver konden schoppen, en natuurlijk weer door de steun van de in het “Rivo-orange”  meegereisde supporters.
Na een gelijk spel in de 1e wedstrijd tegen Set-up IJsselmuiden, een 2-0 winst tegen Inter Rijswijk, moest worden aangetreden tegen “De Boemel uit Tuitjenhorn” de latere Nationale Kampioen.
Dit zou de wedstrijd worden waarin op voorhand min of meer zou worden beslist wie aanspraak zou kunnen maken op de Nationale titel.
Na een indrukwekende en uiterst spannende, met mooie volleybal rally`s van beide team`s werdt de 1e set gewonnen door “De Boemel” (25-16)
De 2e set zou echter heel ander verlopen een keken de jongens uit Tuitjenhorn dan ook al spoedig tegen een grote achterstand aan.
Deze zou dan ook gewonnen worden door Rivo (18-25) waardoor Rivo als enigste team een setpunt van “De Boemel” heeft weten te pakken waardoor zou blijken hoe dicht het team uit Rijssen bij de titel is geweest.
Na de verlies tegen “de Meeuwen” moest er worden gestreden om de 3e en 4e plaats, opnieuw tegen Set-up IJsselmuiden om de zozeer begeerde podium plek die werd gehaald door te winnen met 2-0.
Na het behaalde competitie kampioenschap, het district kampioenschap, het binnen halen van de beker, sluit Rivo Rijssen JA vol trots het competitie jaar 2007/2008 af met het behalen van een mooie 3e Nationale plaats.


JA speelde in Dordrecht voor het nationaal gesloten clubkampioenschap
        RIVO speelt eerste wedstrijd gelijk (25-23, 23-25) tegen Setup, IJselmuiden.
        Tweede wedstrijd gewonnen  (25-17, 25-16) tegen Inter, Rijswijk.
        Derde wedstrijd gelijk (16-25, 25-18) tegen de Boemel, Tuitjehorn.
        Vierde wedstrijd verloren (15-25, 22-25) tegen de Meeuwen, Zuidhorn.
        Winst tegen Setup, IJsselmuiden (26-24, 25-21) levert de 3e plaats op.
                    G E F E L I C I T E E R D met de top 3 van heel Nederland.


Jan Hans en JA gaan as. zaterdag de gesloten club kampioenschappen evalueren LIVE in de studio van 350 van 14.00uur tot 15.00uur.

Bandwerk internet- en reclamebureau
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau