Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

RIVO blij met nieuwe beachvolleybalvelden
dinsdag 15 apr 2008

West Twente   15 apr 2008

RIJSSEN - De Rijssense volleybalvereniging Rivo heeft er twee nieuwe beach-volleybalvelden bij. De velden zijn gelegen bij sporthal De Stroekeld en worden op 16 mei officieel geopend door burgemeester Bort Koelewijn.
Harry & Gerard (RIVO) en Martha & Femie (De Kroon)Harry van Brussel, de voorzitter van Rivo, is uiteraard blij met de beachvolleybal-terreinen, al had hij de aanleg liever wat sneller gezien. "Al met al zijn we er al een jaar of vijf mee bezig.
In eerste instantie zijn de velden bedoeld voor leden van Rivo, maar het landelijke beach-volleybalcircuit kan er ook spelen en bovendien kunnen de velden verhuurd worden aan bijvoorbeeld buurtverenigingen."
Bijkomend voordeel van de twee beachvolleybalvelden is dat ze ook groter gemaakt kunnen worden, zodat er één groter veld ontstaat waarop met zes tegen zes volleybal kan worden gespeeld op een zanderige ondergrond.
De nieuwe velden zijn door de gemeente aangelegd en worden door Rivo gehuurd.

Met de Rijssense club gaat het momenteel heel goed, zo stelt de voorzitter. "Heren 1 staat bovenaan in de regiodivisie en de jongens A zijn al kampioen in de topklasse. Dames 1 staat net boven een degradatieplaats en is nog niet helemaal veilig", aldus van Brussel die ook weet dat meisjes B2 nog kampioen kan worden.
Heren 3 is een ander verhaal, wat Van Brussel betreft. Rivo staat in de regio bekend om zijn gezellige teams, - als je eenmaal lid bent van Rivo, dan blijf je ook lid, zo is ongeveer de al-gemene redenering – maar wat gezeligheid betreft gaat er volgens Van Brussel niets boven heren 3. "Dat is een supergezellig team.  Het springt er echt uit, want ik ben er zelf coach van...."
Het team van Van Brussel speelt in de tweede klasse en kon afgelopen zaterdag kampioen worden in de wedstrijd tegen Mintonette l uit Holten. Tot grote tevredenheid van Van Brussel slaagde heren 3 in de missie en bleef het naar verluidt nog lang onrustig...
Het ledenaantal van Rivo is groeiende. Momenteel staat de teller op 350 en dat is vooral te danken aan de toename van de mini's. ' 'Het gaat echt heel goed met Rivo", zegt Van Brussel. "Er is alleen nog wat vraag naar heren recreanten."

Opening beachvolley
RIJSSEN - De beach-volleybalterreinen bij sporthal De Stroekeld en restaurant De Kroon worden gezamenlijk op vrijdag 16 mei om 16.00 uur geopend door burgemeester Bort Koelewijn. De Kroon is een restaurant, sportcafé en cafetaria ineen en staat bij de nieuwe beachvolleybal-terreinen.
Het eredivisie damesvolleybalteam Heutink Pollux zal na de opening een demonstratie beachvolleybal geven.
Voor de leden van Rivo Rijssen en alle andere Rijssenaren wordt zaterdag 17 mei open huis   gehouden.   Zo wordt er vanaf 13.00 uur een clinic gegeven door WK beachvolleyballers. Verder wordt er bossa-ball gespeeld. Dit is een spectaculaire manier van volleybal, dat wordt gespeeld op trampolines. Voor meer informatie: www.bossaball.com.

Fysiotherapie Koninginneweg
Van der Veen Financieel Advies

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau