Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

H1 kampioen Regiodivisie, 19-04-08. Radio, krant & film
zondag 20 apr 2008

Allereerst een voorbeschouwing door Henk Goor op Radio 350. (3 MB)

Henk Goor geeft interviews

Hier volgen nog enkele stukjes uit de radio uitzending van tijdens de wedstrijd.

01 Introductie
02 Gerrit ter Harmsel; RIVO verslaggever
03 eind 1e set & begin 2e set
04 eind 2e set
05 3e set dl 1
06 3e set dl 2
07 3e set dl 3
08 4e set dl 1
09 D1 eindverslag uit Haarlem
10 4e set dl 2
11 Henk Goor analyseert
 radio verslaggeving
 Sample Image 
12 reactie Harry van Brussel (voorzitter)
13 reactie Maarten Dommerholt (aanvoerder)
14 reactie Gerrit ter Harmsel (RIVO verslaggever)
15 reactie Peter ter Maat
16 reactie Johan Strokap
 interview
 Frank
17 reactie Frank van den Noort
18 reactie Jan van den Noort
19 reactie Gerrit ter Harmsel 2
20 reactie Peter Webbink
21 afsluiting 1
22 reactie burgermeester Bort Koelewijn
23 afsluiting 2
 interview Burgemeester

 FILMPJE

Het laatste punt van H1 in de regiodivisie staat ook op film.
Download kleine film (320 x 240)  3.3 MB
of grotere film (640 x 480) 29.7 MB


Ook in de krant verscheen uiteraard een recentie
Tubantia Twentsche Courant                       ma 21-04-08

RIVO gaat opnieuw voor dubbel 

Revanche tegen Reflex (4-0) en tweede titel op rij voor Rijssenaren.
door André Scheffers

RIJSSEN - De volleyballers van Rivo revancheerden zich tegen het 'vervelende' Reflex met 4-0, pakten de tweede titel op rij en gaan nu opnieuw voor de dubbel. Favorita (Dinxperio) is eind mei de tegenstander in de bekerfinale die in Neede wordt gespeeld.
De sfeer in sporthal de Reggehal was er één van: wat kan hier nou vandaag nog fout gaan? Vanaf het eerste moment leek het Rijssense thuispubliek van een goede afloop overtuigd. In het veld kozen de spelers voor een iets gematigder start van deze kampioenswedstrijd.
De eerste set tegen Reflex was een kwestie van aftasten. De ontlading diende zich aan in de tweede set en verder was het een kwestie van hoofd erbij houden en niets meer weggegeven. Na de 25-10 in de vierde set ontplofte de Reggehal zowat. Zelfs burgemeester Bort Koelewijn was stilletjes de zaal binnengeslopen om getuige te zijn van deze unieke prestatie, de term die Henk Goor na afloop in het feestgedruis gebruikte.
„Dat is het denk ik ook. Want ik zou niet weten welke mannenploeg in Twente twee keer achter elkaar kampioen is geworden en bovendien ook nog eens voor de tweede achtereenvolgende keer voor de dubbel gaat. Want de beker willen we nu uiteraard ook nog een keer pakken."
Alleen met een 4-0 zege op Reflex hoefde Rivo zich nergens meer zorgen om de te maken en zou de titel en promotie naar de tweede divisie een feit zijn. Indien er een punt werd ingeleverd, moest er een lijntje met Dinxperio worden gelegd. Rivo zou dan afhankelijk zijn van die uitslag. „Daar zijn we geen moment vanuit te gaan", klonk Goor vastbesloten.
De vastberadenheid waarmee Rivo het duel was ingegaan, had niet alleen met het kampioenschap te maken, maar werd ook gevoed door de nare ervaring van de eerste competitiewedstrijd tegen deze opponent.
De Duivenaren, voor wie niets meer op het spel stond, hadden zich niet populair gemaakt in het openingsduel van de competitie tegen Rivo. En dat waren ze in Rijssen nog niet vergeten. „Het was een hele vervelende en onsportieve wedstrijd", herinnerde ook trainer Goor zich nog goed. „De ploeg wilde zich revancheren en heeft dat heel knap gedaan."
Voortdurende concentratie was zaterdag de grote kracht van Rivo. Met 25-17, 25-16, 25-14 en 25-10 kwam Reflex er niet aan te pas. Op momenten dat de ploeg uit Duiven even grip dacht te krijgen op de wedstrijd, viel het vervolgens meteen weer door de mand met een veel te slappe servicedruk en een falend blok. En met een veel sterker Rivo tegenover zich.
Het moet gezegd: als je een competitie wint, zoals Rivo het zaterdag met 4-0 afdwong, mag je je een echte kampioen noemen.

Rivo - Reflex 4-0
Setstanden: (25-17,25-16,25-14,25-10).
Rivo: F. van der Noort, P. ter Maat, M. Boom, GJ. ter Harmsel, R. Buijse, L. van der Noort, S. Altena, M. Dommerholt, P. Webbink, E. Boom, J. Strokap, W. ter Maat.

Enkele correcties aangebracht door webmaster

West Twente                                                                                                       21 04 08 

RIVO Heren gaat door naar 2e divisie

RIJSSEN - Het herenteam van Rivo mocht afgelopen zaterdag dan eindelijk de lang verwachte kampioenswedstrijd spelen. In Rijssen tegen Reflex moest met 4-0 gewonnen worden om het kampioenschap veilig te stellen. De eerste set verliep gelijk op en kon door de heren uit Rijssen winnend worden afgesloten. 25-21. De tweede set begon Reflex gefrustreerd volleybal te spelen en hielpen ze zichzelf, mede door een domme gele kaart, verder de afgrond in. 25-16. De derde en vierde set waren een prooi voor Rivo, dat na een lang seizoen veel bijgeleerd heeft, en ook mentaal nu een dreun kan verwerken. 25-14 en 25-10 waren de uitslagen en daarmee was het kampioenschap gehaald en de deur naar de 2e divisie wijd open gezet. Feestvreugde alom. Na een huldiging in de sporthal werden de kersverse kampioenen rondgereden op een platte wagen door Rijssen.


De Driehoek                                                                                                    wo 23 04 08

 H1 viert feest
 Juichende kampioenen na de strijd tegen Reflex. De volleybalheren werden vervolgens op  de platte wagen door Rijssen gevoerd.

Reflex...?? RIVO !!! 

RIJSSEN – Reflex. Een beladen naam dit volleybalseizoen voor Rivo heren 1.
De eerste wedstrijd van de volleybalheren van Rivo in de derde divisie was uit tegen de mannen van Reflex. De nieuwkomers uit Rijssen verloren de met trucks en tricks doorspekte wedstrijd met 3-1… “Qua volleybal kunnen we dit niveau aan. Maar mentaal moeten we sterker worden”, sprak coach Henk Goor na deze wedstrijd. Toevalligerwijze speelde Rivo zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen thuis, tegen Reflex… Het team van Henk Goor had gedurende het seizoen een opwaartse ontwikkeling doorgemaakt en kon tijdens deze wedstrijd zelfs kampioen worden, àls het met 4-0 van Reflex zou winnen.
De Rivoheren waren er klaar voor. Het Rivopubliek, dat op haar eigen manier nog een appeltje schilde met de heren uit Duiven, ook. Met toeters, handgeklap, gezang, geschreeuw en de slaande trom werd de thuisploeg gesteund. Rivo won de eerste set met 25-21. Alles was nog open. Maar de tweede set al bleek de overmacht van de Rijssenaren, die zich deze keer mentaal gewapend hadden tegen de truckendoos van Reflex , zich niet meer lieten imponeren, maar punt na punt binnenhaalden. Dat tot groot enthousiasme van het publiek, dat aan het eind van de set luidkeels de nog te behalen punten aftelde. De derde en vierde set kwam Reflex nauwelijks aan de bak. Vanaf het veld dirigeerde het Rivoteam het handgeklap op de tribune; spelers, coach, bank en publiek vulden elkaar aan, zweepten elkaar op: ‘Rivo olé!’
Ook Reflex werd toegezongen vanaf de tribune: “En we gaan zonder punten weer naar huis”, klonk het over de hoofden van de Duivenaren. Het publiek had een vooruitziende blik: de setstanden van de derde en vierde set waren 25-14 en 25-10. Na anderhalf uur spelen was het zover: Rivo heren 1 was kampioen en promoveert naar de Tweede Divisie! Met spontane buikslidingen naar de tribune bedankten de kampioenen het enthousiaste publiek, met onder hen burgemeester Koelewijn. Daarna stond de platte wagen klaar.
Rivo-trainer Henk Goor genoot van het festijn. “Echt iets voor Rijssen, op een platte wagen door de straten. De mensen reageerden ook, de duimen gingen omhoog. Rivo lééft in Rijssen, en daar ben ik ook trots op”, vertelt hij. Tussen het begin van het seizoen en dit competitie-einde heeft Rivo ‘heel wat meters’ gemaakt, aldus de trainer. “Dit was de enige manier waarop je een team als Reflex aan kunt pakken: spelen en scoren. En de laatste set gewoon afmaken. Je kunt zien dat het team mentaal veel weerbaarder is geworden. Daarnaast is het spel constanter geworden, en sneller.”
Het meest tevreden is Goor over de manier waarop de spelers omgaan met de pipe-aanval, variabel, onverwacht en snel: “Daar maak je het de tegenstander heel moeilijk mee.” Voor Rivo Heren 1 zit het seizoen er overigens nog niet op: op 24 mei wordt in Neede de bekerfinale gespeeld tegen Favorita, om 17.00 uur in de sporthal in Neede. Wie weet is het prijzenfestival voor Rivo nog niet over…

 

Van der Veen Financieel Advies
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau