Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Doelstelling Rivo Rijssen
zaterdag 3 mei 2008

Sport in Twente;  3 mei 

Doelstelling Rivo Rijssen: dames en heren beide in tweede divisie

(door Wilfred Robaard )

RIJSSEN – Het is zaterdagmiddag even na enen. Niet het meest geschikte moment om een volleybalwedstrijd te beginnen waarbij veel op het spel staat. Bij Rivo Rijssen hebben ze daar geen boodschap aan want ook op datr tijdstip zit de tribune goed vol. Hondstrouwe volleybalsupporters die hun dames aanmoedigen om deze groep vooral in de tweede divisie moet blijven. En dat is om verschillende manieren heel logisch. Rivo heeft zich als debutant uitstekend geweerd en behaalde 45 punten. Een aantal waar menig tweede divisionist met jaloerse blikken naar zou kijken. Ten tweede leeft het volleybal bij Rivo enorm. De heren werden kampioen van de Regio Divisie en promoveerden naar de tweede divisie, de dames hebben een potentieel waar je U tegen zegt en genoeg kwalitatief goede speelsters voor een mooie tweede divisie ploeg.

Dus moest er gewonnen worden van SoVoCo 2 en het liefst met 3-0. Het werd 3-1, maar de vreugde was er niet minder om, bij de routiniers, de vakentiegangers en de goede jeugd.

Spelen voor heel veel publiek. De dames en heren van Rivo spelen met de regelmaat van de klok voor heel veel publiek. Dat is leuk, gezelllig, opbeurend en vooral motiverend. Tegen SoVoCo 2 was het vaak smullen geblazen al was de tweede set niet des Rivo’s. In de andere sets kon het publiek genieten van vele mooie acties waarbij vele speelsters op hun eigen specifieke wijze daar een constructieve bijdrage aan leverden. Het publiek genoot en zette zo af en toe SoVo Co 2 op een leuke manier in de schijnwerpers met bijvoorbeeld de uitspraak “ze gaan op Tienertoer” toen de bezoekers een hele jonge ploeg binnen de lijnen hadden.

Van de vele leuke momenten haal ik er een paar uit zonder ook maar één speelster tekort te doen: Els Webbink speelde als diagonaal uitstekend, had fraaie aanvallende acties in huis en weet ook met haar opslag de tegenstander in verwarring te brengen. Arjanne Jansen was erg sterk op de linkerkamt waar ze aanvallend leuke dingen deed. En Leonie Velten, die was ook heel sterk aan de opslag. Dit Rivo heeft zondermeer een ploeg die inc de tweede divisie thuishoort. Woensdag 7 mei mogen de Rijssense dames dat in praktijk brengen wanneer om 20.00 uur Gemini in Elst de tegenstander heet.
DAT MAG U ALS RIVO SUPPORTER NIET MISSEN.

Bandwerk internet- en reclamebureau
Van der Veen Financieel Advies

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau