Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

JA1: We willen ook de dubbel, 23-02-08
maandag 25 feb. 2008

Rivo JA 1 wil ook de dubbel.

Na de teleurstellende uitslag van de Sportverkiezing 2007 voor volleybalvereniging Rivo uit Rijssen, waar de jury besloot de unieke dubbel/dubbel van Rivo te negeren en koos voor het enkel behalen van  een kampioenschap in 2007 als sportploeg van het jaar, hoopt Rivo ook voor 2008  weer enkele ijzers in het vuur te hebben om de komende sportverkiezing weer spannend te maken.
Enkele Rivo teams staan alweer op de eerste plaats van hun competitie, met uitzicht op promotie, en dus kunnen de bobo`s van de Nevobo (nederlandse volleybalbond) hun routeplanners al vast instellen richting de Reggehal te Rijssen, om daar over een aantal weken de prijzen te kunnen overhandigen.
Een van de kanshebbers voor het behalen van de dubbel (kampioenschap en de beker) is Rivo Jongens A1.
Na het ruim behaalde winterkampioenschap in de hoofdklasse, zijn ze begin januari gestart in de topklasse.
Jury, hoger kun je niet spelen als team in de volleybalwereld bij de jeugd!
Na 5 wedstrijden te hebben gespeeld, en waar slechts 1 puntje van de 25 moest worden achtergelaten, is de competitie een zo goed als gelopen race.
Enkele jongens van dit team staan ook al te trappelen om de spelers van Rivo heren1 zo mogelijk in het hoogste herenteam speelminuten af te pakken, maar daar er binnen Rivo in steeds hogere klassen en divisie`s wordt gespeeld zal het inbrengen van eigen jeugd ook aan steeds meer verwachtingen moeten voldoen.
Afgelopen zaterdag heeft Rivo JA1 ook de halve finale van de beker bereikt door in Denekamp te winnen van Devoko JA1 met 3-0.
Met het nog te spelen van een paar competitie wedstrijden en de halve/finale van de beker tegen team`s waar in de competitie, JA1 al ruim van heeft gewonnen, heeft ook dit succesvolle volleybalteam van Rivo uit Rijssen nog uitzicht en goede kansen voor het behalen van de dubbel, Sportverkiezing 2008,  Here we come!

Van der Veen Financieel Advies
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau