Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij 3-1 winst voor Dames 1

3-1 winst voor Dames 1
maandag 31 okt 2016

Na een weekend  van bekerwedstrijden, was de focus weer op een gewone competitie wedstrijd. Dit keer moesten we reizen naar Warnsveld om onze 5e competitie wedstrijd te spelen tegen wsv dames 1. We begonnen de 1e set niet heel sterk en we maakten vaak om en om een punt waardoor we elke keer gelijk bleven met wsv. We maakten veel eigen fouten en wsv bleef scoren. Het was erg spannend, maar helaas konden we de 1e set met 23-25 net niet binnenhalen.

 Het was weer 0-0 en begonnen met volle moed aan de 2e set.  We begonnen deze set weer niet heel goed en we kwamen op een flinke achterstand, wat totaal niet nodig was.  We herpakte ons en het lukte om onze achterstand in te halen. We waren weer bij en we bleven scoren, waardoor we deze set wel binnen sleepten met 25-22.

 Op naar de 3e set, deze begonnen we beter en we bleven een voorsprong hebben. Wsv bleef wel dichtbij, maar het lukte ze niet om bij te blijven. Wij bleven scoren en op het gegeven moment liepen we uit waardoor we de set met 25-21 wonnen.

 Nu de 4e set, deze set moesten we winnen om een vijf setter te voorkomen, want dat wilden we natuurlijk niet.  We begonnen deze set minder en we hadden op het begin gelijk een paar punten achterstand. De hele tijd bleef wsv een paar punten voor ons en we begonnen zelf weer fouten te maken. Na de time-out gingen we er weer tegenaan en we kwamen weer bij. We hadden de schwung weer te pakken en nu waren wij weer de scorende kant, deze set wonnen we met 25-21. Een mooie 3-1 winst !

Aankomend weekend spelen we weer om 16:30 thuis tegen Dash. We hopen dan natuurlijk weer op een mooie wedstrijd en winst.

Bandwerk internet- en reclamebureau
Van der Veen Financieel Advies

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau