Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Eindelijk beach volleybal in Rijssen
zaterdag 17 mei 2008

Tubantia, 17 mei 2008 

RIJSSEN - ; Ze hebben er lang naar uitgekeken bij Rivo, maar gistermiddag werd eindelijk het nieuwe beachvolleybalveld bij sporthal De Stroekeld in gebruik genomen.

Openingswedstrijdje van Gemeente tegen RIVO


Met een partijtje volleybal van leden van de sportraad tegen Rivo, met aansluitend een demonstratie van het eerste damesteam van Pollux Oldenzaal. Vandaag zijn er vanaf 13.00 uur ook allerlei activiteiten. Zo is er onder meer een clinic beachvolleybal. Gisteren werd ook het café De Kroon bij de sporthal in gebruik genomen. foto Charel van Tendeloo


Rijssens Nieuwsblad, 20-05-08

Beachvolleybalterrein en De Kroon officieel geopend

Opening van RIVO beach 

RIJSSEN - Marta Citgez van De Kroon, Rivo-voorzitter Van Brussel, ex-Rivo-voorzitter Leppink, burgemeester Koelewijn en wethouder Ter Schure openden afgelopen vrijdag horecagelegenheid De Kroon en het beachvolleybalterrein "RIVObeach" naast sporthal De Stroekeld.
Na de opening speelde een team met bestuursleden en beachcommissieleden van volleybalvereniging Rivo tegen een gecombineerd team van de sportraad Rijssen-Holten en de gemeente Rijssen-Holten.
Daarna nam Rivo het op tegen Pollux Dames 1 uit Oldenzaal.

Bossabal
Op zaterdag werden er diverse sportieve activiteiten,  zoals bossabal (dit is een spectaculair balspel op luchtkussens en trampolines, red.) en een volley-balclinic georganiseerd.
(aangevuld door webmaster)


 Typisch Rijssen,  23-05-08

beach clinic met Daniëlle Remmers 

Beachveld RIVO geopend

Het weer deed allerminst denken aan zonnige stranden, maar het enthousiasme leed er nauwelijks
onder. Na een lange periode van voorbereiding is vrijdag in Rijssen het beachvollebalveld ‘Rivo Beach’ officieel geopend, op de nieuwe locatie naast sporthal ‘De Stroekeld’ en eetgelegenheid ‘De Kroon’.
Burgemeester Bort Koelewijn knipte samen met Martha Citgez van eetgelegenheid ‘De Kroon’), Harry van Brussel (voorzitter RIVO) en Gerrit Jan Leppink, het lint door.
Er werden demonstraties beachvolleybal gegeven en een team van de gemeente speelde een potje tegen het bestuur van RIVO.

Fysiotherapie Koninginneweg
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau